Jump to content

10 étel, ami feldobja a libidót

2014. 06. 08. 11:01

Ha felejthetetlen, romantikus éjszakát akar eltölteni egy fűszeres nyári éjjen párjával, legokosabb ha az előkészületeket már a konyhában elkezdi. Összeszedtük azokat az élelmiszereket, amiknek segítségével a csúcsra tekerheti mindkettejük vágyát.

-Feketeszeder:

Nem csak a szeder húsa, de a magjai is növelik a szexuális kedvünket! Együnk meg egy maréknyit e finom nyári gyümölcsből néhány órával a randink előtt.

-Brokkoli:

Főleg a magas C-vitamin-tartalma miatt javasolják a szakemberek, ami megdobja a női libidót.

-Szegfűszeg:

Teába, kompótba, édességbe is belefőzhetjük ezt az aromás fűszert, egy biztos: igazi afrodiziákumként fog hatni! Indiában már évszázadok óta használják szexuális zavarok kikúrálására.

-Füge:

A félbevágott gyümölcsből készült saláta látványa már önmagában is nagyon szexi, azonban a füge segít felszabadítani feromonjainkat is.

-Görögdinnye:

Mely a természet viagrájaként is ismert.

-Tojás:

Alacsony kalóriatartalma mellett sok energiával látja el a szervezetünket, aminosavának köszönhetően pedig sikeresen gyógyítja az erekciós problémákat.

-Ginseng gyökér:

A Hawwaii egyetem kutatása szerint azok a nőknek, akik fogyasztottak valamilyen ginseng-kivonatot, már egy hónapon belül megnőtt a libidója.

-Sáfrány:

A különleges fűszer nem csak a gyomornak, de a szexuális életnek is jót tesz. Csak áztassuk be meleg vízbe a sáfrányszálakat egy negyed órára, majd adjuk hozzá rizshez, süteményhez, vagy leveshez.

-Jégsaláta:

Olyan ópiátokat tartalmaz, mely gyorsan aktiválja a nemi hormonokat szervezetünkben.

-Gyömbérgyökér:

Élénkíti a vérkeringést, növeli a libidót.

(fitnessmagazine.com, kép: running.competitor.com)