Jump to content

Fizessenek a vendégek!

2014. 05. 21. 11:34

Jövő hónapban „akasztják a hóhért”, a válásoknál komoly segítséget nyújtó sztárügyvéd ugyanis maga is igába hajtja a fejét. Számtalan válóperes eljárásából minden bizonnyal sok tapasztalatot szűrt le, ezért minden tőle telhetőt megtesz, hogy saját kapcsolata ne fusson zátonyra.

Ayesha Vardagot sokan csak a Válás Dívájaként ismerik. A sztárügyvéd élete során számos gazdag hírességnek segített sikerrel és komoly anyagi haszonnal lerúgni a házassága által szerzett béklyóit. Köztük volt például Katrin Radmacher német örökösnő, akinek egy fityinget nem állt szándékában férjének fizetni válásuk után, habár a házassági szerződésük erre kötelezte volna, de Lady Northampton 17 millió fontos válása is Vardag kíméletlen stílusának köszönhető, nem is beszélve két arab sejk feleségéről, vagy egy malajziai szépségkirálynőről, akinek nevéhez fűződik a világ legdrágább válása –természetesen ez esetben a hölgy járt jól, Vardag munkájának köszönhetően.

Ennyi tapasztalat után nem csoda, ha Vardag kisasszony inkább a praktikus oldaláról közelít eljövendő esküvőjéhez. Arra az esetre például, ha véletlenül zátonyra futna az ő házassága is, a házassági szerződésének több külön pontja akadályozza meg, hogy költséges jogi huzakodásba keveredjenek a vitás felek.

Ami pedig a közelgő nászutat illeti, bár a méregdrága ügyvédnő órabére 200 ezer forintot kóstál, úgyhogy minden bizonnyal van mit a tejbe aprítania, mégis arra kéri a násznépet, hogy apró figyelmességként ők gondoskodjanak az útról. A 46 éves Vardag kisasszony külön weboldalt is létrehozott a világraszóló lakodalom számára, ahol minden részletet megoszt nem csak a vendégekkel, hanem minden érdeklődővel: a hétmillió forintos jegygyűrűje paramétereitől kezdve a sminkesének és fodrászának adatain át egészen a nászút praktikus részleteig is, például hogy a vendégek milyen úton-módon tudnak a költségekhez hozzájárulni. A menyasszony el is magyarázza, miért döntöttek e szokatlan nászajándék mellett:

-Ennyi idős korunkra már van annyi vázánk, szalvétánk és tálunk, amennyire szükségünk van. Ami viszont mindkettőnket igazán lázba hoz, az az utazás, ezért ez az az ajándék, aminek a leginkább örülnénk. Amióta csak ismerem a vőlegényem, azóta szeretnék vele Hawaii-ra utazni. Szóval ha ajándékot szertnél nekünk adni, kérlek járuljál hozzá utazásunk költségeihez.

A weboldalon tételesen felsorolja, milyen programokat terveznek a szigeteken, azoknak pontos költségével együtt, így mindenki eldöntheti, mivel szeretne örömet szerezni az ifjú párnak: egy Pearl Harbour-i kirándulással, Kahului-i koktélokkal, vagy később egy San Francisco-i bevásárlótúrával.

(Telegraph, kép: moneymakermagazine.uk.com)