Jump to content

Kurtizánok tuti férfimegtartó tippjei

2014. 05. 16. 15:06

Tavaly vonult végleg nyugdíjba a szexiparból a most 71 éves ikerpár, akik az amszerdami piroslámpás negyed híres nevezetességei voltak, összeillő vörös ruhájuk és kiváló szolgáltatásuk messze földön híressé tette őket.

A testvérek, Louise és Martine Fokkens ketten összesen közel 100 évet dolgoztak a szexiparban, ezért biztosan állíthatjuk, kevés olyan dolog van, amit ne tudnának a férfiakról. Nagy szerencsénkre átfogó tapasztalataikat most megosztották velünk is egy, a Daily Mailnek adott interjúban.

Lássuk, mit mondanak a nővérek, mivel tudjuk a férfiakat hosszú távon boldogá tenni mind a hálószobában és azon kívül is?

-Annyit megtanultam a férfiakról, hogy amelyik iszik, az nem lehet jó. –állítja a négygyermekes Louise. –Azt is tudom, hogy mindegyiknek szüksége van prostituáltakra. Ez egy teljesen normális igény, amit tiszteletben kell tartanunk. A férfiak egyszerűen így születtek. Ez egyáltalán nem probléma, de megőrjít, amikor az emberek semmi tiszteletet nem tanúsítanak a munkánkkal kapcsolatban.

Ketten együtt összesen 355000 férfival feküdtek le pályafutásuk (vagy pályafekvésük?) öt évtizede során. Húsz évesen kezdtek el dolgozni, miután mindketten elmenekültek katasztrófális, agresszív kapcsolataikból.

-Fiatalok voltunk, bohókásak, és tiszteltük a férfiakat. Ennek volt köszönhető a sikerünk. Nagyon népszerűek voltunk. Akkoriban még nem voltak élő show-műsorok, de mi megcsináltuk a magunkét. Volt egy saját táncunk.

Bár eredetileg ezt a munkát csak átmeneti megoldásnak szánták, hamarosan az egyik fontos, jellemző jegyei lettek az amszerdami piroslámpás negyednek. Végül itt maradtak.

Hiába hagyták ott a szakmát végleg, a mai napig megfordulnak arrafelé, most a város központjában árulják két megjelent könyvüket. Muszáj aktívnak maradniuk, mivel más emberekkel ellentétben ők nem kapnak nyugdíjat.

És hogy mit üzennek azoknak a nőknek, akik meg akarják tartani a pasijukat?

-Legyetek lazák, és mindig hallgassátok meg, mit akar. Minden férfi valami másra vágyik. Ez az igazi kihívás: kitalálni, mi is az pontosan. Azok a férfiak pedig, akik egy prostutuálttal csalják meg a feleségüket, csak szabadok akarnak lenni. A nejük otthon nem szexel velük, annak ellenére, hogy szeretik őket. Ha igazán meg akarsz tartani egy férfit, akkor maradj önmagad. Nagyon fontos: mindig legyél önmagad! De mellette tisztelj másokat is, és figyelj rájuk alaposan.