Jump to content

Szex a kísértettel

2014. 05. 14. 15:45

Egy ukrán származású színésznő hatalmas nyilvánosságot kapott a legutóbb, ám ezt nem kivételes színművészi tehetségével, vagy híres filmjeivel érte el. Narasha Blasick ugyanis azt állította, egy szellemmel szexelt, méghozzá mindjárt kétszer.

Hasonló furcsaságot legutoljára az amerikai Ghost filmben láthattunk (vagy legalábbis sejthettünk) Patrick Swayze és Demi Moore szereplésében.

Az ukrán színésznő egy brit tévéműsorban mesélt erotikus élményeiről a másvilágbeli lakóval, amit „nagyon, de nagyon élvezetesnek” talált. Beszámolója azonban sok ponton ellentmondani látszik annak, amit eddig a szellemekről gondolni véltünk. Az első alkalommal, ahogy elmesélte, egyedül volt otthon a szobájában.

-Az ágyamon feküdtem, amikor éreztem, hogy valaki belép a szobába, de nem láttam senkit.

Ezek után azt érezte, hogy ez a láthatatlan illető megérinti, és akarata ellenére lefogja, majd érezte a ránehezedő test súlyát.

-Nem láttam senkit, de éreztem a nyomást, az energiát, a melegséget. Nagyon élveztem.

A szellem dolga végeztével távozott, de egy hónap múlva újra visszatért.

-Klassz volt. Gyerekkorom óta szerettem volna tudni, van-e másvilág. Sokat faggatóztam ez ügyben. Nagyon megnyugtató volt ez az élmény, mert most már tudom, hogy sokkal több minden van a világon, mint ami puszta szemmel látható.

Érdemes hozzátenni mindehhez, hogy nem Blasick az első, aki azt állítja, szellemmel szerelmeskedett. Tavaly szeptemberben az énekesnő, Kesha állította, hogy egy kísértettel való hancúrozása ihlette ’Supernatural’ című számát.

Egy szellemkutató viszont komolyan kétségbe vonja Blasick állítását, szerinte ugyanis képtelenség, hogy a kísértettel való hentergés közben az asszony forróságot érezzen. Véleménye szerint a szellemek hidegséget hoznak magukkal.

Az ukrán színésznő egyébként férjével boldog házasságban él, arról azonban sajnos nem szóltak a hírek, mit szól hites ura feleségének e túlvilági liezonjához...

(Forrás: Huffington Post, kép:filmschoolrejects.com )