Jump to content

Ellentétek vonzzák egymást

2014. 05. 12. 15:18

A szerelem nem ismer lehetetlent, amit mi sem bizonyít jobban, mint ennek a két fiatalnak a romantikus története, ahol még a negyven centiméter magasságkülönbség sem lehetett akadály –a lány javára.

A két méter magas fiatal, brazil modell, Elisany da Cruz Silva hamarosan a világ legmagasabb menyasszonya lehet, miután a tengerparton romantikusan térdre borult előtte, és megkérte a kezét lovagja. A lány barátja, Francinaldo da Silva Carvalho ugyan mindössze 160 cm magas, ám ez nem akadályozza meg a fiatalokat szerelmük beteljesítésében.

A fiatal pár egyébként már három éve együtt jár, egy éve pedig együtt is élnek egy braziliai kisvárosban, Salinopolisban.

Elisany reménykedik benne, hogy esküvőjük után hamarosan egy kisbabával is megajándékozhatja hites urát, de ha ez mégsem sikerülne, az örökbefogadást sem zárják ki.

Bár a langaléta menyasszony még csak 18 éves, nem biztos, hogy könnyen teherbe fog tudni esni. Szokatlan magasságát ugyanis egy tumor okozta, ami az agyalapi mirigyében fejlődött ki, és ez gátolhatja a termékenységét is.

A fiút, aki egy építkezésen dolgozik, egyáltalán nem zavarja a köztük feszülő közel fél méteres távolság, sőt!

- Mindig is egy magas lánnyal akartam járni. Aztán megjelent az életemben Elisany, aki tökéletesen beleillett az elképzeléseimbe!

(Forrás: Daily Mail)