Jump to content

Szerelemmel szeret(kez)ni - egy férfi szemével

2014. 05. 01. 16:43

Szóltam, pontosabban írtam már sok mindenről, megcsalásról, swingerről, lány típusokról, de a lepedőn nem csak ez van, hanem szerelem is. Mert azt kimondhatjuk, hogy úgy még igazibb az, ami egyébként is igen jó.

Mennyire jó a szex, ha szerelmesek is vagyunk a partnerünkbe? Az igen jelentős mélységű és semmiképpen nem elhanyagolható kérdésre: nincs egységes válasz. De legalább három csoportba sorolhatjuk mi magunkat, férfiemberek:

Először is górcső alatt a legnagyobb csoport, amire nem érdemes sok szót vesztegetni, mert nekik úgy jó, ahogy van, irigylésre méltóak. A szerelem (jelentsen ez bármit is) hevében, nem igen érdekes, hogy a hölgy éppen szolizott, vagy frissen gyantázott, avagy sem. Van rajta két kiló plusz, vagy kicsit vékonyka éppen, fáradt a „feje” vagy kivasalt aznap. Mert a szerelem (rövid időre és időszakosan, tehát nem visszaélni), vak. Meg tényleg nem ezeken múlik már a jó szex, hanem a kiforrottságon, az összeszokottságon, a bátorságon, az elengedettség mértékén.

A pocakos pasiból macikám lesz, a tapasztaltabbá váló hölgyből érett vadmacska és szerelmük átviszi őket éveken, ráncokon, gravitáción és közösen álmodják a saját világukat, kizárva mindenkit és mindent. Felülemelkedés a külsőségeken (ez nem ápolatlanságot jelent!!), csak a másikra figyelés és a saját szexuális, rituális repertoárjuk szélesítése a cél. Inkább a másiknak adás, mint az önzőzés jellemzi ezt a világot és olyan bátorság, ha nincs kedve valamelyiknek éppen, a kádban beszélgetés is mesevilágot hoz, mert harmónia van. Na valami ilyen ha szerelem van a szexben. :) Találjanak rá, van benne potenciál.

A másik csapat a ráparázós. Bárkivel ügyes, nagyfiú, igazi csődör…de otthon nem megy, pedig imádja élete párját. Túlzott megfelelni vágyás az elején, anya szerep kivetítése a partnerre (könyörgöm, ne szólítsanak „fiam”-nak egy férfit, akivel ágyba is bújnak..). Mondjuk itt lassan véget is ér a szexuális túra, ledugózzák ezt a csatornát (már nem szó szerint) és élik szerelmes életüket, szex nélkül. Szerzetesek és hegymászók szerint, hat hét alatt, közel nullás libidót lehet elérni. Gondolom akkor évek alatt, lehet szerelmesen nem szerelmeskedni. Mindenki döntse el maga.

A harmadik csoport nem más, mint aki annyira szerelmes, hogy édibédi hímes tojásként kezeli a hölgyet, és őt is így kezelik az elején, …majd így maradnak.

Van ugyan szex, de olyan rutinosan, vigyázva, semmi extra, fogalmuk sincs, milyen igényei vannak a másiknak, kicsit szégyellősek egymás előtt, cikis a vad, spontán akció. Imádják egymást, de a nagy imádatban elcsúsztak egy szellemi síkra, amibe nem fér bele a teljes testi megnyílás, erről való beszélgetés. Folyamatosan nyugtatgatják magukat és egymást, hogy ennél jobb nem is lehetne.

De Ők is szerelmesek, szóval lehetne ennél jobb?!

Konklúzió: nem árt a szexnek a szerelem, az biztos.

Jók legyenek,


Dr. Csé

 

(Fotó: pinterest.com)