Jump to content

Swinger/párcsere, egy kis kaland (egy férfi szemével)

2014. 04. 24. 16:51

Mágikus erők vagy csak egyszerű véletlen, de bármerre nézek, bárkivel beszélek, előbb utóbb belefutok a párcsere vagy swinger klub témájába. Na jó, talán túlzok egy kicsit, de itt lebeg a téma mostanában. Következzen erről néhány gondolat, mielőtt belekezdenének ebbe a világba, fontolják meg!

Tudják mi a legnagyobb különbség a klasszikus megcsalásban és a swinger-ben? Hát az, hogy jó esetben a megcsalásnál nem látják a párjukat, még „jobb” esetben, nem is tudnak róla, hogy történt valami. Na most ez a swinger esetében kevésbé igaz. Mivel közös a döntés, így tudnak a lehetséges aktusról és nagy százalékban látják is, mi történik vele. Illetve általa.

Ez vonatkozik a párcserére is részben vagy egészben.

Otthon a kanapén ülve jó és izgalmas ötletnek tűnik, és ismernek olyat, akiknek bejött, akik rákaptak, akik élvezik. És talán kevésbé híresztelik azok, akiknek nem jött be. Mert én pont kettő ilyen férfiemberrel beszéltem a napokban, és a blogokon is utána olvasva, van kudarc bőven.

Nem mondom, hogy ne tegyék, de ha megtörtént, akkor nem tudják semmissé tenni. Megéri hát picit rágódni azon, hogy mi lesz a történés után.

Coco Chanel szerint „Minden férfi életében, csak egy nő létezik, a többi csupán az árnyéka”. Na most ha pont Ön ez a Nő az adott férfi életében (adott időszakban :) ), tegyen le erről a tervéről. Nem bocsájtják meg soha, ha meglátják a szerelmüket egy másik férfi ölelésében. Még akkor sem, ha egy másik hölgy, vagy több is volt a játékban. És persze, ha igazi a szerelem.

Ez elmondható Önökről is, hiszen birtokolni szeretnek, szeretni, érezni, számítani valakire kizárólagosan. Ezt egy kicsit megbolygatja a swinger vagy a párcsere. Ha jó élmény volt, akkor azért, ha kudarc, akkor azért, ha meg az egyik félnek ilyen, a másiknak olyan, na az kezelhetetlen.

Meg ugye rá is lehet kattanni, kinyit olyan szelencéket, amiket utána győzzünk bezárni.

Hozzám többnyire azok futottak be mostanában, akiknél nem jött be a program. A tapasztalatuk egyértelműen az, hogy nem mennek utána a hétköznapok, valami óhatatlanul megváltozott.

Nem recept és nem ajánlás, de gondolják meg kétszer, nem mindenkinek való ez a kaland.

Jók legyenek,


Dr. Csé


(Fotó: www.mnn.com)