Jump to content

Orgazmus gombnyomásra

2014. 04. 11. 15:41

Elméletben, és részben a gyakorlatban is, már létezik egy olyan kis szerkezet, amely gombnyomásra azonnali orgazmust okoz viselőjének. A valósággá válás úgy tűnik, csak pénz kérdése.

Az utóbbi idők alighanem legnagyobb szenzációja a Dr Stuart Meloy szabadalmaztatta Orgasmatron volt. Nyilván számos szexuális problémával megvert ember örömmel fogadja a találmány ötletét, amely nem más, mint egy gerinchez erősített kis dobozka, amely akkor küld örömhullámokat viselőjének, amikor az csak akarja. Érdemes azonban megvizsgálni a csodamasina háttértörténetét is!

Meloy találmányának ötelete több, mint 13 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Annak idején azonban hiába próbált támogatást szerezni rá, egyáltalán nem nem járt sikerrel.

Meloy a mai napig egy klinikán dolgozik orvosként, amely fő profiljaként a krónikus fájdalmak csökkentésén fáradozik pácienseinél. Meloy ezen keresztül kezdett el dolgozni elektromos implantátumokkal. Az egyik ilyen implantátum úgy működik, hogy a gerincidegek végére rögzítettve folyamatos, alacsony rezgéseket küld, hogy tompítsa a krónikus fájdalmat. Azonban egy implantátumot beültető operációt követően kiderült, egy páciensnél furcsa mellékhatásként a szerkezet kéjes örömérzetet is okozott viselőjének.

Meloy azonnal rájött, micsoda hatalmas technológia van a kezei között. Ezzel a kis szerkezettel könnyedén kezelni fogja tudni a szexuális problémákat!

De nem ment minden olyan egyszerűen, ahogy kitervelte.

Az első probléma az Orgasmatron generátorának ára volt, hiszen közel 25 ezer dollárba kerül. Bár az eredeti fájdalomcsillapító szerkezettel ellentétben nem kell folyamatosan működnie, hanem elég csak naponta egy órán át küldenie a jeleket, Meloy nem tudta megoldani, hogy csak időszakosan pulzáljon a kütyü, és más technikusokat sem tudott meggyőzni arról, hogy egy ilyen kifejlesszenek.

Emellett felmerült az a kérdés is, hogy ki állja a szerkezet kifejlesztésének, gyártásának és forgalmazásának költségeit? Hiszen a biztosítási cégek nem fogják fedezni egy csupán kísérleti fázisban lévő eszköz anyagi terhét. Egy alapos, átfogó tesztelés viszont legalább hat millió dollárba kerülne.

Ezeknél az akadályoknál annak idején el is akadt az Orgasmatron ötlete, egészen máig, amikor egy Reddit bejegyzést követően újra a figyelem középpontjába került. Ez reménykedésre adhat okot feltalálójának: hátha egyszer mégiscsak sikerül valósággá váltani az elképzeléseit.

Ez viszont ismét érdekes kérdéseket vet fel. Vajon valóban elképzelhető, hogy a jövőben minden szexuális probléma megoldódik szó szerint egy gombnyomásra? És ami még elgondolkodtató: valóban szükségünk van erre? Valóban éppen erre van szükségünk?

(Forrás: BBC kép: finerminds.com)