Jump to content

Vagina kung-fu: a belső erő

2014. 02. 22. 11:30

Az intim torna minden nő életében kiemelkedő fontossággal bír, ám a Kegel-gyakorlatok ideje, úgy tűnik, lejárt. Egy új tornának köszönhetően azonban ha kitartóan edzünk, akár 14 kilógrammot is megemelhetünk, a végtagjaink használata nélkül!

Bizonyára már sokan hallottak a Kegel-gyakorlatoknak is nevezett intim tornáról. E tréning célja, melyet Arnold Kegel nőgyógyász dologzott ki még 1952-ben, hogy feszesebbé tegye a női pubococcygeus izomcsoportot, mely felelős az alhasi izomcsoportok, a hüvely és húgycső körüli, méh és gátkörnyéki szervek feszességéért. Ha ezek az izmok gyengék, akkor nem csak vizelési és szülési nehézségekkel kell szembenéznünk, de bizony a szexuális életünk is sokkal kevésbé lesz kielégítő, mint szertnénk és megérdemelnénk.

Ám vannak olyanok, akik még ennél is tovább mennek, és nem elégszenek meg egy sima reggeli kegelezéssel…

Tatjana Kozhevnikova tartja a jelenlegi rekordot vagina-súlyemelésben. A 45 éves orosz anyuka több, mint egy évtizede gyakorol súlyokkal, melyeket a hüvelyébe helyezett kis fatojás segítségével emel fel. Jelenlegi csúcsteljesítménye nem kevesebb, mint 14 kilogramm!

A vagina kung-fu, vagy a hüvelyi súlyemelés mellett pedig számos érv sorakozik:

1.- Sokkal hatékonyabb, mint a klasszikus kegel-gyakorlatok, mivel itt a torna nem pusztán az izmok megfeszítéséből és ellazításából áll. A bicepszünket sem tudnák felduzzasztani egy szemernyit sem pusztán az izmok feszítésével. Akárcsak a konditerembe, ide is súlyok kellenek.

2.- Tudományosan bebizonyított tény, hogy a feszes PC erősebb és gyakoribb orgazmust eredményez, mind a nőknél, mind férfipartnereik esetében. Kellően izmos vaginával a szexuális életünket tízezerszer élvezetesebbé tehetjük!

3.- A szülés maga, illetve az azt követő regenerálódás is sokkal könnyebben megy egy feszes tónusú, rugalmas hüvellyel.

4.- Nem kell többé vizelet-cseppenéstől, inkontinenciától tartanunk, ha véletlenül eltüsszentjük magunk, vagy valaki egy fergeteges viccet mesél.

5.- És ezzel a súlyemelés előnyeinek még mindig nincs vége! Az alábbi izgalmas kisfilm szerint a kellően trenírozott vaginával nem csak a népszerű thai ping-pong trükköt sajátíthatjuk el, és lehetünk általa a bulik fénypontjai, de innentől egy üveg sör, vagy egy beragadt uborkásüveg kinyitása sem okozhat gondot ... feltett kézzel. Egyszóval, hölgyeim, súlyemelésre fel! Egy kis energiabefektetéssel nem csak a szexuális életünket dobhatjuk fel jelentősen, de megoldást kaphatunk az örök női problémára: hogyan tudjuk úgy hazaszállítani a piacról a cekkereket, hogy az egyik kezünkben a gyereket, a másikban pedig a telefonunkat tartjuk...