Jump to content

A mi kis Valentin-napunk

2014. 02. 12. 13:12

Sajnos a Valentin-nap sokak számára nem más, mint a közhelyek tárháza. Ezért mindenkit megnyugtatunk: csak tőlünk függ, hogy egyedien és különlegesen ünnepeljünk. Mi több, talán nem is kell ünneplés, pusztán együtt lenni valahol, valakivel, aki a legtöbbet jelenti számunkra. Ehhez gyűjtöttünk össze egy kis csokorravaló lehetőséget.

Február 14-én:

SÁRVÁRI GYÓGY- ÉS WELLNESFÜRDŐ: fáklyafényes éjszakai fürdés.

ZALAKAROS: éjszakai fürdőparti az X-faktor sztárcsapatával, a By The Way-jel.

BUDAPEST

- VALENTIN-NAPI FLASHMOB: aki 15 órakor ott lesz a Március 15. téren, kap egy piros esernyőt, a többi meglepetés!

- VÉN HAJÓ ÉTTEREM: hatfogásos szerelmi menüvel várja a séf az aznapi vacsoravendégeket. Menü: érzelmek tengere, ébredező vonzalom, égető vágyakozás, érzékek kertjéből, éjszakai kalandok, édes álom.

- NEMZETI GALÉRIA: A legszebb szerelmes festmények – tárlatvezetés, Nyári Krisztián irodalomtörténész Festők és szerelmek, Zólyomi Zsolt parfümőr A szerelem illata, Dr. Belső Nóra pszichiáter A szerelem kémiája c. előadásai, Fotósarok – portré a nagy Ő-vel, Esküvői ruha-bemutató, Jazz-színpad, a büfében szerelmes sütik és Valentin-napi Teház.

- CSOKOLÁDÉ MÚZEUM: 14-én és 15-én az érzékekre ható programmal várják a látogatókat 17 órás kezdettel. Csokoládészökőkút, csokoládéval kapcsolatos története, századfordulós csokoládéboltok kirakatai, pálinka- és különleges bonbon-kóstoló, saját kezű csokoládégyártás, az este végén gyertyafényes gasztronómiai program.

- DINNER & CRUIS: romantikus hajókirándulás a Dunán gyertyafényes vacsora mellett.

- VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA: Neston "Add a kezed"-korcsolyázás. A Neston online rádió ritka dalokkal és jégen csúszással szeretné összehozni a forralt borozó, ismerkedni akaró párokat.

Február 15-én:

NOSZVAJ : Szerelmi étkek és szerelmi fészkek az egész faluban, amelyre előzetesen kell regisztrálni a honlapon (www.noszvajirendezvenyek.hu) található telefonszámon. Ami az odaérkezőket várja: többek között egynapos esküvő, gyűrűkovácsolás, kívánságfa, kemencés finomságok, tündérbolt, szerelemjárat, Valentin-napi bál.

BOGÁCSI THERMÁLFÜRDŐ: romantikus, zenés éjszakai fürdőzés és karaoke party.

TISZAFÜRED: a helyi legenda szerint, aki ezen a napon átsétál párjával a Tiszavirág Ártéri Sétaúton, hosszú, boldog párkapcsolatra számíthat. Előzetes bejelentkezés szükséges www.tiszafüred.utisugo.hu .

DEBRECENI AQATICUM: éjszakai fürdőzés és speciális szaunaprogramok. Ezeregyéjszaka (aromás felöntés), Ámor nyila (bőrradír jázminnal és ylang-ylanggal, Love is in the air (mézes-joghurtos kényeztetés).

TISZAÚJVÁROSI TERMÁLFÜRDŐ: éjszakai fürdőzés, hab- és lufiparty, fényshow, zene.