Jump to content

Megmutatjuk, hogy milyen színek mennek idén nyáron

2024. 05. 22. 19:00

A színek hatással vannak ránk, ráadásul a divat is diktálja, hogy éppen mi a módi. Körülnéztünk, hogy idén nyáron milyen színekben tündökölhetünk. Vajon szeretni fogjuk?

Ha még nincs előkészítve a nyári ruhatár, akkor ideje ennek nekiesni. Ha pedig a készlet kiapadóban van, akkor be kell szerezni néhány új darabot. De hogy milyen színekben? Ebben segítünk.

Peach Fuzz

Az idei év színe a Peach Fuzz, azaz a pezsgő barack. Naná, hogy illik beépíteni a nyári divatszínek közé is. Éppen jókor jön ez a szín, mert valóban kellemes pezsgést nyújt azáltal, ha ilyen színű ruhába bújsz. Remekül kombinálható a mindennapokban, de ünnepi megjelenésnek sem utolsó.

Piros

Kortalan és állandó. Ezzel is jellemezhetnénk ezt a színt, amely az izzást testesíti meg. Mikor lenne leginkább aktuális, mint nyáron? Ráadásul a piros árnyalatai közül mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.

Kellemes sárga

Nyáron sokat süt a nap és ezt a sárga testesíti meg. Az idén nyáron nem a tolakodó és erős sárga lesz a divatos, hanem annak sokkal lágyabb, finomabb árnyalata, a vajsárba. Az ilyen színű öltözékben üde és sugárzó leszel annak ellenére, hogy mégsem lesz tolakodó a megjelenésed. Bártan kombinálható más pasztell színekkel és kiegészítőkkel.

Lila, de szolidan

A halványlila is berobban az idei nyári színek közé. Nem túlzó, nem sok, éppen kellemes. Akárcsak a levendula, ez az árnyalat is a nyugalmat árasztja magából.

Kék világosban

Akárcsak a nyári égbolt, amelyet egy felhő sem csúnyít el. Ez a kellemes, világoskék feltűnhet a ruhatáradban akár a hétköznapokban, akár alkalmakkor.

Lime

Ha nyár, akkor limonádé és koktélok. Márpedig a citrom és a lime ezek fontos alkotóeleme lehet. Éppen ezért jelenik meg az idei nyáron a lime is, mint üdítő szín. Feketével, fehérrel vagy más élénk árnyalattal kombinálva igazán pezsdítő látványt nyújthatsz.

Tündöklő metál

A fesztiválok, a szabadtéri programok igazi extra darabja lehet az ezüstösen csillogó metál, amely a partik, bulik igazi főnyereménye lehet.

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay)