Jump to content

Toka torna, hogy ne legyél duplanyakú

2022. 03. 30. 19:00

Az elhízás nemcsak a hason, a popsin és a végtagokon jelentkezik. Az bizony az arcot sem kíméli.

Az arc az, amit mindenki azonnal lát, ezért sokat foglalkozunk a frizurával, a sminkkel és kínosan ügyelünk a bőrhibák, ráncok eltüntetésére. Habár az áll alatt megjelenő zsírréteg is zavaró lehet, de annak eltűnését az általános fogyástól reméljük. A toka ugyanúgy sokakat idegesít, de kevesen gondolnak arra, hogy azt a részt megtornáztassák.

Megvan azonban a praktika arra is, hogyan lehet megszüntetni a dupla állat.

A fogyókúrákban szerepet kaphat a zöld tea és a tokátlanításban is segíthet. A rendszeresen fogyasztott zöld tea segíthet ebben. A plusz kilóktól való megszabadulásban mindig szerepe van az étrendnek. Ha a tokától szeretnénk megszabadulni, akkor a tej lehet az egyik csodaszer, csakhogy ezúttal nem meginni kell, hanem mézzel keverve jó kis pakolást kapunk, amelyet az állra, nyakra felkenve hagyunk hatni kicsit, majd negyedóra múlva langyos vízzel eltávolítjuk azt. Puhítja, hidratálja és feszesíti a bőrt.

A testünkre rakódott zsírréteget mechanikus úton, masszírozással is el lehet oszlatni. Ugyanez érvényes a tokára is. A hatékonyság érdekében használjunk kakaóvajat, amely rugalmasabbá teszi a bőrt. A rendszeres masszázs rugalmasabbá teszi a megereszkedett bőrt.

Nem is gondolunk bele, de maga a beszéd, a grimaszolás az arc tornája. Ha nem általánosan tesszük, hanem eltúlzottan, az segít a zsírégetésben. Csücsörítsünk, húzzuk szét a szánkat, tátsuk hatalmasra.

A toka tornát másképp is kivitelezhetjük, de ehhez már adunk némi segítséget.

 

 

Ami még segítség lehet, az az optikai csalás, amelyet sminkkel lehet kivitelezni. Az állcsont alá az eredeti bőrszínünknél jóval sötétebb púdert alkalmazzunk. Ez az arcunkat emeli ki és el is tereli a figyelmet az áll alatti szalonnáról.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pexels)