Jump to content

Idén más lesz a módi

2022. 02. 14. 19:00

Az emberiség folyamatosan tanul, amelynek köszönhetően fejlődik is és ez mindenben megmutatkozik. Még a szépségápolásban is.

Nemcsak a divat miatt változik a világ. Folyamatosan azt keressük, hogyan tudnánk felgyorsítani és leegyszerűsíteni az életünkben alkalmazott tevékenységeket. Ehhez különböző eszközöket, termékeket találunk ki. A szépségápolásra is igaz mindez. Ennek megfelelően változik. 2022-ben több minden megváltozik a sminkelésben.

 

Sokszínűség helyett

Egyik köröm ilyen színű, a másik más színű és mintájában is eltérő mind. Nos, ez volt a trend, amelyet imádtunk, de 2022-ben vagy az űrbe megyünk, vagy a sivatagba, ugyanis ezek inspirálják a körömdivatot.

Természetes frizura

A divat világéban sokan jelentek meg vizes hatású frizurával, amelyet idén felvált a természetesség. Az a trendi, ha a göndör fürtöket hagyjuk szabadon kunkorodni. A lelapított, vizezett haj helyett a dús hatás fog hódítani.

A rutin lépései

A bőrápolás több lépését kellett megtenni ahhoz, hogy a bőrünk tiszta, hidratált legyen, de a sminket és a szennyeződést is eltávolítsuk. Ez nemcsak több termék használatát jelenti, de időt is rá kell szánni arra, hogy mindezt megvalósítsuk. Úgy tűnik, hogy ennek vége lehet, mert a fejlődéssel olyan terméket hoznak létre, amely mindezt egyszerre megvalósítja. Ezzel időt, pénzt spórolunk meg. Egy bőrtípusnak megfelelő arctisztító és hidratálókrém éppen megfelelő lehet.

Csillivilli

A feltűnő, csillogó, fénylő smink időszaka lezárul. Ez nem jelenti azt, hogy lőttek a tekinteteket magunkra vonzó megjelenésnek, de idén a visszafogottabb megjelenés lesz a menő. Csilloghatunk, csakhogy azt nem extrém mértékben kell elképzelni. Visszafogott csillogás lesz a divat.

Természetes határok

Nemcsak a frizurában jelenik meg a természetesség, hanem a sminkelésben is. A határozott kontúrvonalakat ideje elhagyni és lágyabbra cserélni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay)