Jump to content

Tudni akarod, hogy milyen 2022 színvilága?

2022. 01. 09. 19:00

Ha a válaszod igen, akkor nagyon jó helyen jársz, mert megmondjuk.

Habár még javában tél van és az új esztendő első havában járunk, már megvan, hogy milyen színek fognak tavasszal és nyáron hódítani. Mindezt a Pantone festékgyár határozza meg és ennek köszönhetően minden szezonnak megállapítják a divatszíneit és ennek mentén maradhatunk trendik és stílusosak.

2022-ben a Pantone az úgynevezett Very Peri színárnyalatot választotta, amely egy egészen új szín. A cég megfogalmazásában annyit tesz, hogy a piros lüktető energiáját tompítják a kék nyugalmával. Vagy épp fordítva…

Az új árnyalattal a kék melegségét és boldogságát akarják a világ felé hirdetni, míg a piros mindennek lendületet és energiát ad, valamint megerősíti az érzést. Talán éppen erre van szüksége az emberiségnek a koronavírusos időszakban.

 

A kék és piroson kívül természetesen más színek is remekül fognak érvényesülni 2022-ben és azt is megmondjuk, hogy melyek ezek:

Olívazöld: nem túl kihívó, mégis benne lakozik az életerő. Az új élet, új kezdet színe, amely visszafogott, mégis hihetetlen erőt sugárzó.

Mandarin: a narancs minden árnyalata lendületbe hozhat és nem mellékesen felvidíthat.

Lila: túl kihívó, túl merész? Pedig, ha pasztellos árnyalatú lilában gondolkodsz, akkor nagyon is remek választás lehet.

Fehér: de nem a hófehér, hanem annak tört változata igazán jó választás variálhatósága miatt.

Bordó: vagy ahogy még mondani lehet, merlot, igazán nőies, elragadó, kissé titokzatos szín, amelyet idén érdemes lesz magadon viselni.

Barna: abból is az erős, csokibarnát ajánljuk a figyelmedbe azért, mert remekül kombinálható vidám színekkel.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay, Pexels)