Jump to content

Réteges kombinációk őszre

2021. 10. 16. 19:00

Eljött az ideje a réteges öltözködésnek, hiszen az ősz ezt kívánja meg. A reggelek már hűvösek, sőt hidegek, de nappal még jó idő is kialakulhat.

Mindez nem jelenti azt, hogy slamposan és ormótlanul kell kinézni. A stílusos öltözködés ősszel és télen is kivitelezhető, csak meg kell találni a megfelelő rétegeket. Ahelyett, hogy keseregsz az ősz miatt, inkább gondold át, hogy milyen darabok vannak a szekrényedben az alábbiak közül. Ezeket ugyanis remekül tudod együtt viselni. Ha pedig nem rejt ilyet az a szekrény, akkor még beszerezhetsz.

 

Ing és mellény

Retronak tűnő kombináció, amely a mai napig jó lehet. A cél szentesíti az eszközt, vagyis, ha az is szempont, hogy meleget adjanak a ruhadarabok. Elegáns megjelenést ad, egyben lazább is, viszont a derekad nem fog fázni, ami különösen fontos. Természetesen ezt még tovább tudod variálni még egy réteggel, amely a kabátot jelenti.

Pulóver/ing és sál

A sál a nyakat melegítő anyagdarab, ugyanakkor stílusos kiegészítő. A kabát lekerülése után is maradhat a nyakban, amely női eleganciát ad és még izgalmassá teszi azt a szettet is, amely önmagában egyszerű lenne.

Pulcsi a ruhára

A nyári ruha már indokolatlannak tűnik őszi viseletként, azonban egy ráhúzott pulcsival a hosszabb vagy vastagabb anyagú nyári ruha még igazán stílust ad. A színekkel is bátran lehet játszani.

 

Harisnya és kosztüm

Az igazán elegáns megjelenést egy kosztüm garantálja. Ősszel már kötelező darab a harisnya és a cipőkkel, csizmákkal, kabáttal jól lehet variálni a megjelenést. Hozzá egy kabát a kinti hidegben sem hagy dideregni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay)