Jump to content

Ne légy unalmas!

2021. 08. 25. 19:00

A megítélésünk nemcsak viselkedésünkből fakad, hanem a megjelenésünkből, amelybe a személyi higiénián túl az öltözködés is beletartozik.

Nemcsak nehéz, de egyben időt és energiát is felemésztő, ha mindig és mindenkor jól szeretnénk kinézni. Roskadozhat a ruhatárunk jobbnál jobb darabokkal. Mégis milyen egyszerű és jó, ha néha megadjuk magunknak azt a szabadságot, hogy a nadrág mellé csak egy pólót rántunk magunkra és már kész is.

Ha kedveljük is ezt a megoldást, akkor sem kell unalmasnak lennünk és éreznünk magunkat, hiszen többféle módon feldobhatjuk az egyszerű szerelést.

 

Színesben és mintásban

A színek nagy hatással vannak ránk, így másokra is. Ha a póló-nadrág öltözéket nem szeretnénk unalmasnak láttatni, akkor játszhatunk a színekkel, mint ahogy a mintákkal is. Merészebb színekkel is próbálkozhatunk, és ha emellé még a cipő színe is harmonizál, nemcsak jó, de feltűnőbb megjelenést érhetünk el.

Kiengedés helyett

A legegyszerűbb mód, ha a nadrághoz egy pólót húzunk. Csakhogy még ezzel is játszani lehet. Ha ugyanis a pólót begyűrjük a nadrág derekába, akkor egészen más a megjelenés. Sokkal jobban kiadja a formánkat, optikailag nyújthatunk magunkon.

Lábbeli

Egy unalmasnak vélt nadrág-póló kombináció is válhat izgalmassá, ha nem tornacipőt húzunk hozzá, hanem egy elegáns magas sarkú cipőt. A nadrág-póló kombó egyfajta lezserséget kölcsönöz, de mégsem sportos és hanyag eleganciát képvisel a nőies cipő.

Felsőbb rétegek

A pólóra tavasszal és ősszel már kerülhet egy vékonyabb réteg pulóver vagy kabát formájában. Egy sportos fazonú dzseki vagy kapucnis pulcsi is kerülhet a póló fölé, ugyanakkor egy sokkal nőiesebb blézerrel, kabáttal is jó megoldás születhet.

 

Kiegészítők

Nemcsak feldobhatják a megjelenést, de stílust is adhatnak az egymással harmonizáló darabok: mondjuk egy szélesebb öv a hozzá passzoló táskával. Ugyanakkor a póló ujjából kilógó szabad kar felöltöztethető karórával, karkötőkkel.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: pixabay.com)