Jump to content

A divatot követők már most selejtezzenek!

2021. 05. 18. 19:00

Közeleg a nyár és talán már sokan előkészítették a tavaszi, nyári ruhákat a szekrényben. A vastag, meleg viseletek hátra kerültek, hogy átadják helyüket a most aktuálisnak.

Alig várjuk már, hogy végre lazábban, lengébben öltözködhessünk. Elég volt a hidegből, vágyjuk a nyarat, a meleget. Lehetséges, hogy a meglévő nyári ruhaválasztékot bővíteni szeretnénk újabb darabokkal. Ha a 2021-es trendet mindképp figyelembe szeretnénk venni és annak megfelelően öltözködnénk, akkor bizony néhány darabot már selejtezni lehet a ruhatárunkból.

 

Az ellentétek vonzzák egymást

De a kapcsolatokban sem garantál hosszú együttlétet, ha a felek annyira különböznek egymástól. Ugyanígy ideje azzal a szokással szakítani, hogy a melltartó színe nemcsak eltérő a felsőjétől, de még az át is látszik. Egyáltalán nem divatos, sőt kezd cikivé válni.

Zokni és szandál együtt

Talán soha nem is tartoztunk abba a kategóriába, aki szívesen használta együtt ezt a két darabot, így valószínűleg sokakat nem is érint rosszul annak ténye, hogy nevetséges viselet a szandálhoz zoknit felvenni. Erről valószínűleg könnyen le tudunk mondani.

Lábujjközös papucs a farmerhez

A flip-flopok még mindig könnyű nyári lábbeliként jelennek meg és a strandra kiváló is, de hétköznapi viselethez, farmer mellé egyáltalán nem ajánlott azok számára, akik szeretnének a divatnak megfelelően öltözködni.

 

Extra nagy szemüveg

A szemeinket is óvni kell a káros UV-sugárzástól, amelynek legjobb módja, hogy napszemüveget hordunk, azonban, ha még mindig ragaszkodnánk a szitakötőre emlékeztető nagy darabokhoz, akkor szembe megyünk a divattal.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)