Jump to content

2021-ben a köröm…

2021. 04. 30. 19:00

A kezeink ápoltsága nagyon sok mindent elárul rólunk. Az ápoltságon túl az esztétikum és a divat is szerepet játszik abban, hogy milyen körmök figyelnek az ujjaink hegyén.

Kezeidet remélhetőleg a legjobb kezek közé helyezed, amikor manikűröshöz mész azzal a szándékkal, hogy a trendeket követve szépséges körmöket varázsoljon neked.

A 2021-es manikűrtrendben megjelenhetnek régebbi kor divatja, azonban az újragondolva, felturbózva.

 

Önmagában is feltűnő

A piros tüzes szín, amely felhívja a figyelmet magára és ez a körmök színében is így van. A pipacspiros szín idén nagyon hódít. A nőiességet bárhol és bármikor mutatni tudod, ha ilyen körmökkel mutatkozol.

Az örök fekete

A fekete tényleg mindig jelen van, mert nagyon jól kihasználható, kombinálható más színekkel. Ha a körmödön viselsz feletét, az olyan, mintha igazi lázadó lennél. Ám, ha a fekete alapszínre a most divatos felhőt idéző minta kerül, akkor a vadság szelídül kicsit. Ekkor már mutatós, egyedi, de feltűnő körmöket kapsz.

Minden, ami fénylik

Azt tudjuk, hogy nem mind arany, ami fénylik, de a körmök tekintetében a csillogás most igenis trendi. A csillogást megadhatja csillámpor, fólia, vagy bármi más, de úgy szép, ha fénylik.

Miniatűr műalkotások

Bármi a körmödre kerülhet. De tényleg bármi. A saját vagy a műkörmösöd ihlete, tehetsége szab csak határt, hogy mivel teríti be a körmödet.

Köves

Ha apró kövekkel díszített körmökre vágysz, akkor úgy viselheted, mint ékszert és olyan divatos lehetsz, amely 2021-ben annak számít.

Formájában

Aki a hosszút nem szereti, az a rövid és szögletes körömformában találhatja meg a számítását. Ha te a hosszú körmöket preferálod, akkor a mandula alakú, mondhatni klasszikus formával képviselheted az idei trendet.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)