Jump to content

Alapdarabok az alacsony nők szekrényében

2021. 01. 19. 19:00

Más problémával szembesül egy magas nő, mint az alacsony. Sosem fog úgy mutatni egy alacsony nőn a ruha, mint a kifutón billegő, magas modellen.

Az alacsony hölgyek nemcsak azt tapasztalják meg, hogy az iskolapadban, a csoportképeken az elsők között volt a helyük, hanem a ruházkodásban is megmutatkozik. Az optikailag nyújtó darabok nélkülözhetetlen elemei a szekrényeiknek, azonban vannak olyan darabok is, amelyek az alacsony nők számára ugyanúgy kötelező lehet.

 

Nadrág, ami nyújt

A csinos és nőies bővebb szárú nadrágok kimondottan jól illenek az alacsonyabb hölgyekhez. A szélesedő nadrágszár jól kiadhatja a keskeny derekat és ez esztétikailag is jól mutat.

Cipellő

Ha már bőszárú nadrágba bújik egy alacsony nő, akkor feltétlenül magas sarkú cipőt ildomos ahhoz felvennie, ha a lábai és magassága nyújtása a cél. A magas sarkú viselésével a testmagasság is megnő, valamint azzal együtt remélhetőleg az önbizalom is. Azonban nem feltétlenül csak magas sarkú topánok alkothatják az alacsonyabb hölgyek cipőtárát. A telitalpú platformcipők is nyújtanak az alacsonyokon.

Kabát vagy blézer

A blézerek hétköznapi viseletként is tökéletes darabok, de az alacsony nők arra ügyeljenek, hogy a csípő alatti hosszal rendelkezzenek, mert akkor nyújtja meg úgy az alkatukat, hogy magasabbnak tűnnek a valóságosnál. Az a jó a blézerben, hogy magas sarkúval és tornacipővel is kombinálható és remek megjelenést kölcsönözhet.

 

Maxi és midi

Azt gondolnánk, hogy egy maxi ruha viselhetetlenné válik az apró termetű hölgyek számára, hiszen szinte a hosszú ruha elnyeli őket. Valójában az apró termetű nők esetében a maxi ruha lehet nagyon jó választás, de még jobban járnak, a midibe bújnak. Amit érdemes tehát figyelembe venni, hogy a boka feletti hosszal rendelkezzen a ruha.

Alacsonybarát blúz, ing

Az optikai nyújtás mesterei a V-nyakú szabású blúzok és ingek, ezért az alacsony termetű hölgyek kihasználhatják a jótékony hatásukat. Arról nem is beszélve, hogy az ízléses dekoltázs a tekintetet is vonzza. A minták és színek változatos ruhadarabbá teszik azokat.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)