Jump to content

Trendi őszi-téli körmök

2020. 11. 23. 19:00

Ősz van, és ez megmutatkozik a lehulló levelű fákban, a ködben, a hidegben, a korai sötétségben is. Miért ne mutathatnánk meg mi is az ősznek?

Az időjáráshoz igazodik öltözködésünk is, nemcsak vastagságában, rétegeiben, de még színeiben. Szeretjük ilyenkor az ősz színeit nemcsak a természetben, de magunkon viselni is. A színek pedig nem kizárólagosan csak az öltözékünkben jelenhetnek meg, hanem a körmeinken is.

Elkészítheted magad is ősz stílusú körmeidet, de manikűrösödtől is kérheted az idei őszi-téli trendnek megfelelő színeket és mintákat.

A természetes örök trendi

Ez azonban nem feltétlenül azt jelenti, hogy nincs festve a köröm, csupán azt, hogy annyira természetes lakkal dolgozunk, hogy a természetességet tükrözi. A természetes valójában egyszerű is és ezt nagyon sokan szeretik. Az áttetsző lakk megadja az ápoltság és a természetesség hatását is.

Mustáros körmök

Az ősz színe a sárga és annak minden árnyalata. A nem túl szerény mustárszín mégsem annyira rikító, mint a citromsárga, de azért kellőképp nagy feltűnést kelthet. Ilyen a ruházkodásban és manikűrben is. Akár az egymagában használt, nagyon egyszerű mustárszínű köröm jól mutathat. Ezt odahaza is könnyebben megvalósíthatjuk, ha a manikűrösünk nem tud fogadni.

Csokiba nyúltál?

A forró csoki és úgy általában a csokoládé teli van boldogsággal, nem véletlenül szeretjük annyira. Az ujjaid is tűnhetnek úgy, mintha csokiba mártottad volna körmeidet. A barna minden árnyalatával kísérletezhetsz és persze vegyítheted azokat, átmenetet képezhetsz. Az ősz színe a barna is, így most igazán időszerű alkalmazni, hatásában pedig valóban a csokoládét idéző.

Csillogás

Az ünnepek lassan közelednek, de a csillogó manikűr már tekinthető az ünnepi időszakra való készülődésként is. Az arany és ezüstös csillogás hangulatos, elegáns hatást kölcsönöz.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)