Jump to content

Ősszel is trendi körmök

2020. 09. 23. 19:00

Az ápolt, tiszta kezek sosem mennek ki a divatból. Ám abban a korban, amikor a manikűrösök alig győzik a munkát, még nagyobb szerepet kapnak a körmök.

Évszaknak megfelelően lehet a színekkel játszani, de az új trendeket is lehet követni. Idén ősszel is lehet követni a körömdivatot, mind formában, mind színekben. Ruhatárunkban is előtérbe kerülnek a vastagabb és színeiben is az őszi időszakhoz igazodó színek, így a körmökkel is lehet így játszani. Ráadásul az őszi manikördivat csak segíti, hogy az őszi megjelenés még tetszetősebb legyen.

Ami ősszel divat

Ebben az időszakban az ősz színei dominálnak, vagyis a sárga, a barna, a piros árnyalatai. Idén hódít a matt bézs, a lila, a szürke. Ami az idei őszi, téli időszakban divatosnak számít formában, az az íves és hosszú köröm.

A piros tipikus őszi szín, hiszen a természetben is jelen van ez az időszak a piros erősebb és szolidabb árnyalataival. Ráadásul a piros igazán nőies, amely sosem megy ki a divatból, így idén ősszel is hódítani lehet. Amivel érdemes vigyázni, hogy ha erős, élnénk piros körmöket szeretnénk, akkor a körmök hosszán jócskán kurtítsunk. A túl hosszú és hegyes vörös köröm túlzás.

Aki nem kedveli az ennyire erős színeket, ugyanúgy megtalálhatja a saját árnyalatát. A bőrszínű lakkra nem lehet azt mondani, hogy rikító. Lehet olyan árnyalatot választani, amely a bőrünktől legkevésbé elütő. Azt is érdemes tudni, hogy az ilyen körömlakkok használatával megnyújtjuk az ujjainkat.

Idén ősszel is velünk marad a teknőctarka, de a mostani trend olyan, mintha márvány kerülne a körmeinkre.

Divat a retró. Nemcsak a lakberendezésnél jöhet szóba, hanem a körömtrendben is. A köröm hosszával is lehet játszadozni, így akár a hosszú, akár a rövid körmökkel is variálható a retró minta.

Az ősznek nem kell azt jelentenie azt, hogy befordulunk, szomorúvá válunk. A csillogást is megtarthatjuk, ha szaténhatású, olajos folt hatását keltő körömlakkok egyszerűek mégis nagyszerűek. Feldobják a kinézetünket.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)