Jump to content

Ha két sikeres összeáll

2020. 09. 15. 19:00

Egy jó ötlet, megfelelő kivitelezés, a lehető legjobbkor a legjobb helyen lenni jelentheti egy márka gyors betörését. Másoknak erre sokat kell várni, de végül befutnak, és nem merülnek feledésbe még mielőtt megjegyezhettük volna a nevét.

Még a mai kor gyermekei is tudják, hogy ki vagy mi az a Super Mario, hiszen a mai napot játszhatunk a vízvezeték-szerelő pályáin. A nagy bajszos, munkaruhát viselő Mario a legjellegzetesebb karaktere a játéknak. A videójáték annyira kedvelt volt a 80-as években, hogy ha kedvünk támad, akkor még ma is játszhatunk vele. Sőt akár viselhetjük is.

A Levi’s magára vette

Az úgy történt, hogy a Levi’s mint világhírű márka tovább gondolta Super Mario játékát, hiszen olyan ikonikus karakterről van szó, akit az egész világ megismert és már nem csak játszhatunk vele, hanem viselhetjük is. Utcai viseletként a Levi’s olyan újdonságokkal rukkolt elő, amely mintájában Super Mariokat tartalmaz. Sőt, Marión kívül megtalálható a pólók, pulóverek, farmernadrágok és egyéb kiegészítők nyomott mintái között Luigi, Barack hercegnő, Yoshi is. Nemcsak a karakterek teszik fiatalossá a Levi’s Super Mariós kollekcióját, hanem az élénk színek is. Visszacsöppenhetünk a múltba anélkül, hogy időgépet használnánk. Elég ehhez Super Marios ruhákat viselni.

Összeálltak, mint a Lego

Ezt a szó szoros értelemben lehet venni, ugyanis a Levi’s nemcsak Super Marióban látott lehetőséget, hanem a világ leghíresebb játékgyártójával, a Legoval is. Ismételten két olyan márkáról van szó, amelyek önmagukban is megállják a helyüket és a világon mindenhol ismertek, ezért szinte biztos, hogy ha együttműködnek, abból sem sülhet ki rossz. A legós kollekciójával szeptember elején debütált a Levi’s és hazánkban is nemsoká elérhetővé válik. Hogyan kell elképzelni, a Levi’s-t Legós változatban? A gombok színesek, a szintén színes alapok díszítik a dzsekit, a Lego színeit használják minden kiegészítőben. Még a különböző adatokat tartalmazó címkék is a lego nagyobb, színes elemeiből állnak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=RACWiWDCm1w)