Jump to content

Esztétikum a strandon

2020. 07. 28. 19:00

Ez a nyár kicsit másabb, mint a többi, amely javarész a koronavírus-járványnak köszönhető, ugyanakkor az időjárás is beleszólhat a nyaralásba, a fürdőzésbe.

Már késő nekiállni a nagy fogyásnak ahhoz, hogy a strandon a lehető legjobb formánkat mutassuk. Természetesen az egészséges étrendre való átállás, a mozgás bármikor beiktatható az életünkbe, de nem azonnali eredményt fog adni.

Aki nincs megelégedve a testével, az könnyen lehet, hogy még a vízi élményekről is lemond csak azért, hogy nehogy meg kelljen mutatnia a testét idegenek előtt fürdőruhában. Mások könnyen lehet, hogy ugyanígy nincsenek megelégedve a testükkel, de levetkőzik gátlásukat és elhatározzák, hogy ennek ellenére is jól érzik magukat a strandon. Egy jó fürdőruha nagyon jól tud palástolni. A jól megválasztott fürdőruha azt emeli ki, ami előnyös, és eltereli a figyelmet arról, amit nem kedvelünk magunkon.

Ha a mellekkel vagy elégedettebb és az alsó fertállyal elégedetlen, akkor felülre válassz mintás felsőt, alulra egyszínű, fekete alsót. Ennek fordított verziója is pontosan ilyen jó megoldás lehet, hiszen a színes, mintás rész sokkal inkább magára vonzza a tekintet, így amit szeretnénk nem láttatni, arra kevésbé figyelnek. Ez csak az egyik elterelő hadművelet, de a mély dekoltázsú fürdőruha is a mellekre, azaz az alsó részről elvonja a tekintetet. Ha a bikini vagy a fürdőruha alsó része magasabb vágású, úgy hosszabbnak mutatja a lábakat, vagyis optikailag megnyújtja az alakot.

A mély dekoltázs nem mindenki számára kedvelt megoldás, de a fürdőruha lehet mélyen dekoltált, ha pántok, rojtok díszítik. A dekoltázs mégsem olyan vad és kényelmetlen, mintha nem takarná némi dísz.

A minták is optikailag karcsúsíthatnak, de teltebbé is varázsolhatnak, ezért érdemes odafigyelni, hogy nekünk jól áll-e. A minták, a rojtok, a fodrok ugyanis teltebbé tehetik a látványt, de ha ez a cél, akkor nincs gond. Az biztos, hogy figyelmet felkeltőek lehetnek.

A popsi elrejtésének egyik kiváló módja, ha fürdőkendővel rejted el. Nemcsak ápol és eltakar, de úgy öltöztet, hogy az a nagy melegben is viselhető. Ha a derekadra szeretnéd a figyelmet felhívni és a popsit takarni, akkor a kendőt a derekad legvékonyabb pontján kösd össze. A strandkendő lehet hosszú vagy rövidebb, lehet mintás, ezt már te döntöd el. Abba azért érdemes belegondolni, hogy ha el szeretnéd a fenekedet, a combjaidat takarni, akkor egy hivalkodó színű, mintás strandkendő nem a legjobb választás, mert ugyanúgy magadra tereled a figyelmet.

Még kedveltebb megoldás lehet a bikinire, fürdőruhára egy strandruhát húzni, amely szintén kényelmes viselet.

Teltebb alakra ugyanúgy megtalálhatók szuper fürdőruhák, íme:

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=EMWBLQWy6UM)