Jump to content

Nem minden az, aminek látszik

2020. 01. 24. 19:00

Tedd fel magadnak a kérdést: Meg vagy elégedve a saját életeddel? Mindig többre vágyunk, új célkitűzéseinkkel mozgósítjuk magunkat.

Arra motiválnak minket, hogy egyezzünk ki a sorsunkkal, legyünk elégedettek azzal, amink van. Igaz is, felesleges olyan megvalósíthatatlan célokat felállítanunk magunk elé, amelyek elérése nem lehetséges. Így abba is bele kell törődnünk, ha nem kaptunk a sorstól tökéletes testet, modellalkatot.

Még ha ki is egyezünk életünkkel, elfogadjuk magunkat, legbelül mindig vágyakozhatunk arra, hogy kifutóra termett alkattal bármilyen ruhában jól nézzünk ki, magunkra vonjuk más emberek figyelmét.

A modellek válogatott személyek, akik nagy szépségipari cégek segítenek a hírnévhez. Arról talán már hallottunk, hogy nem könnyű pálya, és a szép ruhák, divatos sminkek és frizurákon túl milyen komoly megpróbáltatásokat kell kiállniuk. legbelül mégis vágyhatunk olyan csillogásra, mint ami a modelleket illeti.

Ha arra adjuk a fejünket, hogy áhítozzunk a modellek munkája után, akkor csak gondoljunk bele a viselhetetlenebbnél viselhetetlenebb darabokra. Nemcsak a testet fedő (vagy nem fedő) ruhadarabokra kell gondolni, hanem a járásra alkalmatlan cipőkre is.

Azt hiszed, hogy rossz az életed és a munkád? Akkor csak gondolj bele abba, hogy nem elég, hogy nem mindig szépséges ruhákban tipegnek a kifutókon, de olykor még nevetségessé is válnak. Mindezt más emberek szeme láttára, akik ráadásul még a szakma krémjét alkotják.

Ha tehát áhítozol a modellek csillogó élete után, elégedetlenséget érzel a saját életeddel, testeddel szemben, akkor csak gondolj arra, hogy ez a világ mindig fenékig tejföl.

Hogy ezt igazán szemléltetni tudjuk, készültünk néhány videóval.

Nem mindegy, hogy szépsége, alkata, eleganciája miatt jegyzi meg a divatszakma egy-egy modell nevét, vagy híressé vált kifutói esése miatt.

Mit gondolsz ezek után? Könnyű és mindig vidám modellnek, szépnek lenni?

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=3wJT7_cIO-U, https://www.youtube.com/watch?v=uAcyQF80yVs)