Jump to content

Mire készülj 2020-ban?

2020. 01. 16. 19:00

A divat folyton változik, megújul, de legtöbbször a már rég használt és kedvelt stílushoz hasonlóval rukkolnak elő. Ami egyszer már meghódította a világot, miért ne tehetné meg újból, új köntösbe öltözve?

A szépségipar folyamatosan változó, és bizony tartani kell a lépést, hogy ne maradjunk le. Nemcsak öltözködésünkre igaz ez, hanem frizurában, manikőrben, sminkben, színekben is.

Ami a frizurát illeti, újból divat lesz a melírcsíkkal ellátott frizura, amelyet lehet szeretni és nem szeretni. Még inkább lehet alkalmazni és a trendtől eltérni. Az úgynevezett bilifrizura nemcsak a Dumb és Dumber filmből ismert, sokunk frizuráját is belőtte így az anyukánk, ha néhány nyisszantásért nem akart velünk fodrászhoz menni. Kapaszkodj, újból divat lesz, és még ugyan jól állhat egyeseknek. Persze nem mindenkinek. A bobfrizura egy köztes megoldás lehet, amely ugyancsak divatos lesz idén (is). A hosszú hajúak biztosan nem fogják levágatni a hajukat, pláne nem bilifrizurára vagy bobra a hajukat, de a hanyag konty divat marad. A megfelelően becsavart, jól tartó konty eléréséhez szükséges némi gyakorlat, de az eredmény praktikus és divatos.

Volt idő, amikor a hajvégeket kifelé szárítottuk mindenféle hajhossz esetében, aztán volt a befelé szárítás divatja. 2020-ban a befelé mellett tették le a voksot. Emlékeztek arra a korszakra, amikor a félhosszú és hosszú hajúak is csapkodták a hajukat szigorúan oldalra. Nos, ez várható idén is, mert az oldalsó választék lesz a divat.

A hajfonás megannyi technikáját megtalálhatjuk interneten, és jól viselhető, öltöztető, szépséges fonásokat alkothatunk. A 2020-as évben kimondottan divatos lesz a fonás, annak is a vékony tincsenként, halszálka fonatban elkészített frizura.

A frizuradivat terén most kicsit megnyugodhatunk, ugyanis a lenőtt hatású festés mellett még trendi lesz az olyan frizura, amely nem túlságosan igényli a fésűt. Mintha csak épp az ágyból kelnénk fel, és a kezünkkel túrnánk bele a hajunkba, hogy egy kicsit igazodjanak a hajszálak.

Smink terén a divatszínek és az élénk színek használata feldobhatja a tekintetünket. A neon szín például kimondottan trendinek számít, ha a szemzugba kerül belőle, vagy neon tussal húzod ki a szemed. Ha a neon extrémnek tűnik, akkor megteszi a fehér szemceruzával húzott tusvonal és az élénk szemhéjpúder kombinációja. A piros ajkak sosem mennek ki a divatból. Lehet csillogni és villogni, mert 2020-ban az arany igazán menő lesz. A csillogó tekintet megadhatja egy apró, felragasztható csillag formájú matrica is. Az arcpírrel sem kell finomkodni. A „C” alakban felvitt púder friss kinézetet kölcsönöz.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)