Jump to content

Trend nyár után, ősszel is

2019. 09. 03. 19:00

Évszaknak megfelelően változtatjuk ruhatárunkat, de a körmünk is mutathatja, hogy éppen melyik évszakban járunk.

A körömtrend eleve úgy változik, mint a divat bármelyik területe. Mind színeiben, mintáiban, de még a formában is újabb változatok jelennek meg.

A nyár a tüzes, vibráló színei és mintái után következik az ősz. Mondanánk, hogy visszafogott színeivel érkezik, de a különböző kombinációknak köszönhetően cseppet sem unalmas körmökkel mutatkozhatunk.

Az izgalmat a színekben is megtalálhatjuk, de kevesen gondolják, hogy a mattban lenne bármi izgalmas is. Pedig az lehet, ha az ősz tipikus színeiből választunk matt változatokat. Az egyedi minták pedig különösen feldobják a kezeinket.

Nem kell sem mintában, de még színben sem vadra gondolni ahhoz, hogy nagyszerűen nézzenek ki az ujjaink. Habár a mostani divat a különböző színek kombinációjával eredményezi a kezeink összképét, ha van egy kedvenc körömlakkunk, akkor az összes körömre kenessük fel ugyanazt. Ez egy nagyon egyszerű, de nem feltétlenül unalmas. Ha unjuk, hogy minden körmünk más színű, mintájú, és vágyunk az egységesre, akkor döntsünk az egyszínű lakk mellett. Az egyszínű körömlakk előnye ráadásul az, hogy sokkal több ruhadarabhoz illik.

Amikor mégis több színt használunk, akkor arra ügyeljünk, hogy az alaplakk mellé vigyünk fel más színeket is, akár mindegyik körömre külön-külön, de csak minimális mértékben. Így az egység és a bohémság is érvényesül.

Az őszi színek használata mellett valami tüzes is belefér a körömdekorálásba. Ha lelkünkbe szeretnénk még a nyarat felidézni, akkor a csillogó és nyárias színekkel játszhatunk.

Ha már unod a megszokott körömformát és valami extrára, valami másra vágysz, akkor csináltass magadnak karmokat. A hosszát te szabhatod meg, de igazán vagánnyá teheti a kezeidet. Nemcsak nőiességet kölcsönöz, de eleganciát is.

A franciamanikűr a fehér körömvégeket jelenti, de mit szólnál ahhoz, ha ezt most más színekben tennéd meg? Játssz az ősz színeivel. Hogy melyek az ősz színei? Segítünk neked ötletelni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=YAPKLVcZzLM)