Jump to content

Túl a sorozaton

2019. 06. 11. 19:00

A Csernobil című minisorozat kedveltségi fokozata talán már most megtörte a Trónok harca uralmát, mégis ez is egy olyan sorozat, amely milliókat ültetett a televízió elé, és embereket ihletett meg.

A Trónok harcáról már az is hallott, aki a sorozatot még nem látta. Talán éppen emiatt kezdik el az emberek felfedezni a hét királyság titkát. Sokak beszélgetnek a Starkokról, a Lannisterekről, vagy a kékszemű Másokról, és szinte már kényelmetlenül érezheti magát az, aki nem tudja, miről van szó. Az egész világ behódolt a nyolc évadot megélt sorozatnak, nem csoda, ha minket is arra késztet, hogy megnézzük vagy újranézzük.

Míg minket csak a képernyő elé szegez, addig másokat teljesen megihlet és tárgyiasul a gondolatuk. Talán olyan sincs, aki az Oreo kekszet ne ismerné. Az Oreo megálmodta és megcsinálta a Trónok harca kekszváltozatot. Közel háromezer Oreo keksz a főszereplője annak a videónak, amelyet az Oreo készített el. Nézzétek meg!

Ilyen az, amikor az ismertség és a kedveltség ötvözetéből valami új születik. A limitált kiadású Trónok harca dizájnos Oreo keksz minden bizonnyal jól jön a sorozatrajongók számára.

Nemcsak az Oreo látott lehetőséget a Trónok harcában, hanem az Adidas. A világmárka gondoskodott arról, hogy a Strakok és más családok cipőjében járhassunk. Az Adidas ugyanis elkészítette azt a kollekcióját, amelyet a Trónok harca sorozat ihletett meg. Ezentúl lehetőségünk van olyan sneakereket a lábunkra húzni, amely a hét királyság valamelyikét idézik fel.

Elképesztő, hogy egy sorozat milyen hatással lehet a világra. Sőt még az egészen más területen tevékenykedő cégek is meglovagolhatják a történetet és kihozhatják márkájukból a pluszt.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com | képek: pixabay.com, https://flic.kr/p/fUJiUa, https://flic.kr/p/GA6rzQ | videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xmf-6TYjGuQ, https://www.youtube.com/watch?v=UNjv3Rl67Ys)