Jump to content

Ingyenes, hatékony fitness applikációk okos eszközökre

2019. 04. 26. 19:00

Olykor besokallunk az okostelefonra ragadt emberek látványától, de gondoljunk csak bele, hogy ha nincs nálunk a készülékünk, akkor hiányérzetünk van, és azt érezzük, hogy teljesen elszakadtunk a világtól, az információktól.

Természetesen szükség van arra, hogy egymásra, emberi kapcsolatainkra fókuszáljunk, akik nagyon fontosak az életünkben, emellett pedig az is létszükséglet, hogy a telefonsimogatásból feleszmélve vegyük észre, hogy mennyi szépség van akár a közvetlen környezetünkben és szerte a világban is. Ha mindig lehajtjuk a fejünket, akkor tényleg elszalad mellettünk az élet, a szépség, és bármi csak azért, mert a telefonra koncentrálunk.

Mégis butaság lenne nem kihasználni azt, amit az okos készülékek nyújtanak számunkra. Milyen jó, hogy egy számla, csekk befizetését megoldhatjuk a telefonon keresztül. Bármilyen kérdésünkre választ találhatunk az internet segítségével, és még az idegen környezetben való tájékozódásban is hasznunkra lehet az okostelefon. Természetesen ennél még sokrétűbb segítségünk lehet az a kütyü, amellyel szinte már mindenki rendelkezik és mindenki simogat.

Miért ne segíthetne éppen az egészséges életmódhoz vezető úton is, vagyis a rendszeres testmozgás beiktatásában?

Mint minden területen igyekeznek alkalmazásokat kifejleszteni, így a fogyást segítő applikációk is társaink lehetnek abban, hogy a mozgásra motiváljanak.

A legtöbben olyan applikációban gondolkodnak, amelyhez ingyenesen hozzáférjenek. Ha már fizetnének valamiért, akkor lehet, hogy konditerembe járnának inkább. Olyan ingyenes fitness alkalmazásokat kerestünk, amelyet mi magunk is szívesen kipróbálnánk, és természetesen ingyenesek.

Sokak számára nemcsak az ingyenesség, és nem is csak az a fontos, hogy otthon végezhető feladatokkal edzhessen, hanem, hogy azok végzéséhez ne legyen szükség különleges eszközökre. Sőt egy másik fontos szempont, hogy ne vegyen el az életünkből túl sok időt az edzés, mégis az hatékony legyen.

Nos, ezek alapján érdemes lehet kipróbálni a Workout Trainer applikációt, amely valóban rövid idejű edzésprogramok közül ajánl választási lehetőséget. Megtalálható köztük jóga, kardio edzések, de egyes testtájakra is koncentrálhatunk az alkalmazással.

A Lose Weight in 30 Days 30 napos kihívás elé állít minket. Három napon át, mindent megmozgató feladatsor összeállítással szembesülünk. A gyakorlatok elvégzéséhez nem szükséges szinte semmilyen eszköz, bár egy polifoam beszerzése nem rossz. A három napos edzésterv után mindig egy szünnapot kapunk, az applikáció segít az étrend összeállításában is. A gyakorlatok elvégzését segítő illusztrációval gyorsan és könnyen elsajátíthatók a feladatsorok. Hangjelzés és számolás segítségével tudjuk, hogy egy mozgásból még mennyit kell elvégezni.

A 30 Day Fit Challenge Workout applikáció az előzőhöz hasonló.

Itt az ideje, hogy a kifogásainkat egy megfelelő alkalmazásra cseréljük le, és vágjunk bele az otthoni testformálásba!

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=gVsfTF_lowc)