Jump to content

Nadrág vagy szoknya?

2019. 02. 04. 19:00

Hányszor szóltak ránk szüleink téli estéken, hogy ne rövidke szoknyában és harisnyában induljunk el barátainkkal szórakozni. Sapka, sál, legyen rajtad! Hangoztak az intő szavak. Most mi tesszük ezt lánykáinkkal.

Tél ide vagy oda, emlékezzünk vissza azokra az időkre, amikor fiatalként, barátainkkal összegyűlve adtuk át magunkat a szórakozásnak. Nem számított, hogy odakint hó esett, vagy kemény mínusz fogadott, a csinos szoknya elmaradhatatlan viseletünk közé tartozott. A hétköznapokon szívesebben viselt nadrág kényelmet és a praktikumot képviseli, de amikor valahová készülünk, valamilyen alkalomból jobban szeretnénk mutatni, még azok is belebújhatnak ruhába vagy szoknyába, akik alapjában véve a nadrágokat pártolják jobban. Így van ez a fiatalokkal is.

Nemcsak az alkalomhoz mérjük, de az alkatunkat, az időjárást is mérlegelni szoktuk akkor, amikor szoknyát vagy ruhát veszünk magunkra. A nadrág lehet hétköznapi darab, de egy nevesebb alkalommal viselt alkalomhoz illő nadrágban ugyanúgy tud csinos lenni a nő. Mégis, amikor egy nagyobb szabású eseményen jelenik meg a nő, a legtöbb esetben ruhát vagy szoknyát visel.

A nadrágban is felfedezhetők a női vonalak, lehet ünnepélyes, csinos, mégis a szoknya és a ruha az, ami még inkább kifejezi a nőiességet, és a férfiszemek is sokkal inkább tapadnak a női idomokra. Pláne akkor, ha a látvány nagyon kihangsúlyozza a nő előnyeit. Az ízlésesen rövid szoknya és ruha sokat mutat a formás lábakból, popsiból. Ez akár egy nadrágra is igaz lehet, de ha tesztelnénk a férfiakat, hogy a csinos, testhez tapadós nadrágban lévő hölgy, vagy a rövid ruhás/szoknyás nő látványán méláznak el, a legtöbben az utóbbi hölgyre esne a választásuk és a tekintetük.

Biztosan mindenki környékén vannak olyan hölgyek, akik naponta szoknyát viselnek. Annyira általános a látvány, hogy fel sem figyel arra senki, ám ha egy nap nadrágot húz magára, sokkal több dicséretet kaphat, mert mást mutat magából, és ez a környezetének is feltűnik. Éppen így van azzal is, aki szoknyát csak nagyon ritkán húz magára. Garantáltan felkelti azok figyelmét, akik mindig nadrágban látják.

Tisztában kell lenni adottságainkkal, alkatunkkal, azzal, hogy mi áll jól és mi nem, különben nevetségessé tehetjük magunkat. Érdemes az időjáráshoz alkalmazkodva megválasztani ruháinkat és persze a hangulatunk is nagyban befolyásolhatja azt, hogy kedvünk van-e csinosan megjelenni egy szoknyában vagy ruhában, és a hozzá illő, akár magas sarkú cipőben, vagy ezt mellőzve a kényelmet választjuk és nadrágba, kényelmes cipőben tudjuk magunkat.

Aki mindig nadrágban jelenik meg, de olykor vágyik a más megjelenésre, garantált figyelmet von magára, ha néha szoknyát húz. Így van ez az állandó szoknya és ruhaviselettel is. Lepd meg a környezetedet!

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)