Jump to content

Zewa inspirálta ruhaköltemények a Marie Claire Fashion Daysen

2018. 12. 07. 20:00

A Zewa legújabb papír zsebkendői a 10. Marie Claire Fashion Week kifutóján is bizonyítottak. A 11 ruhakölteményből álló kollekció Bráz Noémi tervezőmunkája által kelt életre és kápráztatta el a show közönségét. 

"Imádtam ezeken a darabokon dolgozni, mert a feladat rákényszerített arra, hogy a kereteken túl kezdjek el gondolkodni. A ruhák elkészítése során alaposan próbára tettem a Zewa mosógépbiztos papír zsebkendőit. Erősen pigmentált vízfestékkel színeztem, áztattam át több ezer darabot, de azok mégis megtartották eredeti struktúrájukat, nem rojtosodtak, vagy foszlottak szét, hanem visszaszáradtak a saját erősségükre" - összegezte saját tapasztalatait Bráz Noémi, a Zewa-kollekció ruhatervezője. 

A Zewa mosógépbiztos papír zsebkendőivel mostantól örökre búcsút inthetünk az efféle mosási baleseteknek.

"A Zewánál kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos megújulásra annak érdekében, hogy termékeink a lehető legjobban megkönnyítsék vásárlóink mindennapjait. Legutóbbi termékfejlesztésünket egy teljesen hétköznapi, a legnagyobb odafigyelés mellett is rendszeresen előforduló probléma inspirálta. Mostantól a kedvenc Zewa papír zsebkendőink az innovatív technológiának köszönhetően mosógépbiztosak, a dobból egyben kerülnek elő, így többé nem kell a mindent beterítő foszlányokkal megküzdenünk" - foglalta össze a megújult termékcsalád előnyeit Forgách Réka, a Zewa brand menedzsere.

(Forrás: marmalade.co.hu;Zewa | Kép: pixabay.com)