Jump to content

Frissítsd fel a fehérneműidet új darabokkal

2018. 06. 29. 17:00

Vannak darabok a ruháink között, amelyek a rejtőzködésről szólnak. Ott lapulnak a fiókban, de ha magunkra vesszük, sokszor csak mi tudjuk, hogy mit viselünk, esetleg a kegyeltek férkőznek hozzá közel. Milyen új darabokat szerezz be?

Egyes ruhadarabok kihívóak, merészek, a szemet odavonzók, míg a többi is lehet látványos, de amolyan ápol és eltakar stílusú. Mindenkinek más az igénye, és a lehetőség adott, hogy megtaláljuk a nekünk valót. Lehet követni, lehet keverni, törekedhetünk arra, hogy a legutolsó divat szerint öltözzünk, de lehet az is a cél, hogy kényelmes viselet legyen. Ugyanígy aggodalmaskodunk a fehérneműk terén is, hiszen a minőség és a látvány mellett a kényelem is fontos. Sokkal inkább magunk számára vásárolunk, mint sem mutogatjuk, hiszen csak kevés ember az, aki a fehérneműnk környezetébe jut. Olyan darabot igyekszünk viselni, amely kényelmes, de ha le kell venni az azt takaró ruhát, akkor is jól és jót mutassunk. Jó ideig a tanga hódított. A bevágó és kényelmetlen bugyik kora leáldozott. A bugyik és melltartók divatja is változik, így a tangákat már leváltották a kényelmesebb darabok. Ám a kényelem egyáltalán nem az ellen dolgozik, hogy mutatós legyen.
Ami nemcsak kényelmes, de egyenesen csinos, erotikus is, az a csipke. Az örök csipke, amely úgy takar el, hogy közben láttat is. Mindegy milyen színben pompázik a testünkön, még a saját látványunknak is örülhetünk, nemhogy a párunk.

Ha a sejtelmes látvány elérése a cél, akkor az áttetsző darabok is elérik ezt a hatást. Természetesen nem a közönségesség a cél, így a csipkével kombinálva igazán szexi darabokat kapunk. A csipkével, textillel és pántokkal kombinálva, kecses, sejtető bugyikkal és melltartókkal ajándékoznak meg minket.
A nagyobb méretű bugyik arra adnak lehetőséget, hogy cifrázzák azt, így nem csoda, hogy megjelentek azok a darabok, amelyeket virágmintákkal láttak el. A virágminta lehet nyomott vagy hímzett, de kihagyhatatlan darab. A derék fölé is érő bugyi ápol, hiszen leszorítja a hasat és a nőies lágyságot sejteti. Egyes darabokon a hímzés csakis a kényes helyeken látható, így igazán szexi darabot viselhetünk, de mégsem megy a kényelem rovására.
Nem feltétlenül szükséges teljes állománycserét végrehajtani a fehérneműs fiókunkban, azonban érdemes némi frissítést végrehajtani, mert sokkal csinosabbnak, nőiesebbnek érezhetjük magunkat egy szexi, mégis kényelmes darabban. A Bridget Jones filmben látható nagy bugyi nemhogy nevetséges, hanem éppen kiváló alakformáló, és a felette viselt ruha sokkal szebbet mutat. Hogy ne legyenek túl unalmasak a fehérneműink, így a nagyobb bugyikat akár cipzárok dobhatják fel.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: underlinesmagazine.com, victoriaslittlebrashop.com)