Jump to content

Legszívesebben letépnéd magadról a ruhát? Öltözködj lengén

2018. 06. 24. 19:00

Habár most épp egy icipicit hűvösebb napok köszöntenek ránk – és ezt mennyire élvezzük is –, a nagy hőségtől mindenki szenved. Fogunk is valószínűleg, hiszen még csak ízelítőt kaptunk a nyárból. Lenge, szellős, kényelmes, mégis stílusos ruhákra vágyunk.

A nyári ruházkodást illetően a legjobb darabok azok, amelyek ápolnak és eltakarnak, de kellő kényelmet és szellőzést biztosítanak a hőségben is. Amikor még akkor is izzad az ember, ha jóformán meg sem moccant, csakis olyan ruhadarabra vágyunk, amelyben nem érezzük még kínosabban magunkat. Mindenkinek más az igénye és az ízlése, ám abban talán egyetértünk, hogy szellős legyen.

Ma már bármiben megjelenhetünk, elég nagy a szabadság ahhoz, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő nyári viseletet, azonban aki még emellett a divatot is követni szeretné, az is megtalálhatja számítását mondjuk egy lenge nyári ruhában. A mini, vagy akár hosszú ruhákat ráadásul sok helyen viselni lehet. Éppúgy megállja a helyét, ha csavarogni, nyaralni indulunk, mint akkor, amikor kerti partira készülünk, de még egy esküvőn is telitalálat lehet. A kiegészítők, cipők, táskák variálásával fel lehet turbózni az összhatásunkat. Így egy nyári vékonyka ruha nemcsak kellemes viselet, de lehet nagyon egyszerű és letisztult, máskor pedig ünnepélyes, vagy laza viselet.
A fiatal korosztály számára még elnézőbbek vagyunk a mini, feneket is alig takaró ruhadarabokkal szemben, azonban húszon túl már sokkal igényesebb hatást keltünk egy combközépig érő ruhával. A csinos, vékony és narancsbőrt csak képeken ismerő fiatal lányok esetében érdemes is most élni annak lehetőségével, hogy megmutassák szépségüket. Ennek van ideje esetükben. Eljöhet az az idő is, amikor a falatnyi rövidnadrágot és miniszoknyát ördögtől való ruhadarabnak ítélik meg. Arra érdemes vigyázni, hogy ne tegyük magunkat nevetségessé, és ne is hozzuk saját magunkat zavarba. Ha nem ebbe a kategóriába tartozol se alkatilag, se korban, attól még lehetsz csinos, divatos és viselhetsz lenge darabokat is, csak tudnod kell a határokat.

Ha pedig már ruháról volt szó, mint kötelező és kényelmes lenge nyári viselet, akkor ugyanúgy meg kell említenünk a szoknyákat is. A vékony anyagú szoknyák nemcsak kényelmet biztosítanak, de nagyon jól kombinálhatók a felsőkkel, cipőkkel. Változatosan lehet öltözni, de nőiességünket kiemelve, csinos és kényelmes öltözékben jelenhetünk meg bárhol.

Ha a nagyon rövidnadrág korszakából már kinőttél, a forrónadrág nem tartozik napi viseleted közé, akkor egy overál is kényelmes viselet lehet. Habár az aprócska termettel rendelkezőknek ez tiltott viselet. Még a magas és sudár alkatúak esetében is úgy érvényesül igazán az overál, ha azt magas sarkú cipővel viselik.

Bármennyire is meztelen lenne legjobb a kánikulában, nem tehetjük meg csak otthon. Ha élhető és nőies viseletet szeretnénk, akkor is van lehetőségünk megtalálni a legkényelmesebbet.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: popsugar.co.uk, livvyland.com, pinterest.com)