Jump to content

A kebelcsoda hátrányai

2018. 06. 23. 19:00

Merthogy van olyan, hogy a nagy mell sokkal inkább hátrány, mint előny. Természetesen nem a férfiak számára terhes a látvány, sokkal inkább az azokat cipelő hölgyek érzik olykor nehéznek, és ezt érzi a derekuk, hátuk is.

A férfiak legtöbbje odáig van a női mellekért, és sokan vallják azt a nézetet, hogy minél nagyobb, annál jobb. A műtéti úton elért nagyobb kebel valószínűleg nem teher tulajdonosának, hiszen pénzt fektetett bele és vállalta a műtéti beavatkozás kockázatait. Ők azok, akiknek feltett szándéka volt, hogy nagy(obb) melleik legyenek. Nem csoda, ha azután szeretnek dicsekedni, mély dekoltázst villantani. Mások a természettől kaptak olyan bőkezű ajándékot, amelyet akár már fiatal lányként cipelniük kellett, és már elég korán megtapasztalták azt, hogy a fiúk nem tudnak a szemeikbe nézni, mert a melleik teljesen elvonták a figyelmüket. Kamaszként ez pedig nem mindig felemelő élmény. A derék- és hátfájdalom már korán jelentkezhet a nagy mellű lányok esetében, de ezenkívül többféle hátránnyal is találkoznak életük során.
Beköszöntött az igazi nyári időszak, így aki csak teheti, vízközelséget keres, lengén öltözik. A nagy melegben a lehető legkevesebb ruhát szeretnénk viselni, de a nagymellű hölgyek esetében nem mindig előnyös a pánt nélküli vagy az ujjatlan felső. Habár elviselhető öltözék lenne a melegben, mégis kellemetlen helyzetbe kerülhetnek a nagy mellek birtokosai. A dús kebleken a legtöbb ruha nem úgy áll, mint a kisebb mellű nőkön. Egy szolid szabású ruha is olyan dekoltázst villanthat, amiben közönséges hatást vált ki a nő. A pánt nélküli ruhák felejtősek.
A dús kebel bizonyos ruhadarabok viselését is korlátozza. Ma már nagy szerencsénk van, hogy a bikinit külön össze lehet állítani a melltartó részből és a bugyiból, így mindenki megtalálhatja a méretének megfelelőt. A nagy mellek azonban még ezt is megnehezítik. Ha a bugyit sikerül is megtalálni, a méretben passzoló felső rész már sokkal nagyobb gondot okozhat. Mint ahogy a kényelmes, de megfelelő tartást biztosító melltartó megtalálása is nehéz ügy.

A dús kebel birtokosai számára nehezebb minden mozgásforma kivitelezése. Nem arról van szó, hogy ne tudnának ugrálni, vagy futni, de a nagy mellek intenzív mozgás közben külön életet élhetnek, amely magára terelheti a figyelmet. Természetesen van megoldás erre is, méghozzá egy praktikus és kényelmes sportmelltartó használatával. Ennek híján viszont nem biztos, hogy szívesen indulnak neki a mozgásnak. No, de nem viselhetnek mindig sportmelltartót a nagy keblű hölgyek, így például egy lépcsőn lejövetellel is magukra vonhatják a figyelmet.
Van az a mellméret, amelyen nemcsak a férfiaknak akad meg a szemük, hanem nőtársuknak is. Egy nő megnézheti a másik nő mellét azért, mert irigykedik a méretek miatt, vagy épp túlságosan nagynak tarja, de sokan nem természetességet sejtenek a kebelcsodában, hanem művi beavatkozást.
A nagy keblek kiáltanak a melltartóért. A nagy mellű nők el sem tudják képzelni azt, hogy melltartó nélkül menjenek ki az otthonukból. Sőt a legtöbben még otthon is melltartót viselnek.
Kényelmetlen bekapcsolni az autóban a biztonsági övet, már pedig anélkül sehová! Főleg a hátfájdalom jelent gondot, és nem csak akkor, amikor valami fizikailag megterhelő munkát végeznek. A puszta létezés is hátfájdalommal járhat.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: huffingtonpost.com, thecut.com, giphy.com)