Jump to content

Érezd magad kényelmesen a strandon

2018. 06. 15. 19:00

Talán már alig vártuk a nyarat, mert a legtöbbünk életében ilyenkor adódik arra lehetőség, hogy egybefüggő szabadságunkat töltsük, nyaralni menjünk, és persze a strandolás időszaka is most kezdődik.

Ha nyár és strand, akkor viszont fürdőruha. A férfiak talán nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel annyit, mint a nők, habár mindkét nem esetében előfordulhat, hogy tudatosan készültek a nyári testmutogatásra. Azért, hogy formába hozzák magukat, sokan izzadtak edzőtermekben, vagy otthon. Ha nem is dolgoztunk azon túl sokat, hogy a strandolós időszakra a legjobb formánkat tudjuk mutatni, akkor is vannak olyan fürdőruhák, amelyek optikailag csalnak, valamint elterelhetik a figyelmet azokról a testrészekről, amellyel kevésbé vagyunk elégedettek.
A fürdőruhaszezon közeledtével talán te is félve veszed elő a szekrényből a régi bikinidet, fürdőruhádat. Hogy szokjuk a gondolatot és a látványt, előszeretettel bújunk bele. Ha nem azt látjuk a tükörben, amit szeretnénk, elszörnyülködünk a látványon, okoljuk a fürdőruha szabását és persze magunkat is, hogy nem tettünk semmi azért, hogy megszabaduljunk a fölösleges kilóktól.

Nos, ami már elmúlt azzal nem érdemes foglalkozni, azonban egy jól megválasztott fürdőruhával még előnyödre tudsz változtatni.
Aki nem elégedett az alakjával, csak az visel egyberészes fürdőruhát? Semmilyen szabály nincs arra nézve, hogy csak a vékony hölgyek viselhetnek bikinit és a teltebbek egyáltalán nem, mint ahogy az sem előírás, hogy a vékonyok nem vehetnek fel fürdőruhát. Ha felszaladt néhány plusz kiló, de ragaszkodsz a bikinihez, akkor olyan darabot válassz, amelyen van valami kis extra, valami plusz, ami eltereli az emberek figyelmét onnan, amit nem szeretsz magadon. Mondjuk, legyen mintás az a bikini, vagy különleges megoldású a felső része, esetleg azon legyen rojt, fodor. Ezek mind a figyelemelterelés eszközei lehetnek. Ha maradni szeretnél a bikininél, akkor olyat válassz, amelynek bugyi része leszorítja a hasadat. A magasabb derekú bikinialsó még alakformáló funkcióval is bővülhet. Szerencsére ma már összeválogathatjuk a bikini alsóját és felső részét, nem kötelező szettben megvásárolni, így kombinálhatod a színeket, a mintákat, és megtalálhatod alulra, felülre is a megfelelőt.

Ha a bikininél jobban takarni szeretnéd magad, akkor választhatsz maghadnak tanakinit is, amely egy bikini alsóból és egy ujjatlan felső részből áll. Ápol és eltakar és talán merészebben mész az emberek közé strandolni. Ugyanilyen hatásos lehet egy szoknyás fürdőruha. Az ilyen darabokon a hagyományos értelemben vett fürdőruhán túl vagy egy fodros rész, amely szoknyaként omlik a csípődre. Szintén takar, ám azzal számolni kell, hogy a nagy hőségben plusz ruhaanyagot kell magadon elviselni.
Ha már a fürdőruháknál tartunk, akkor befektethetünk alakformáló darabra. Ez esetben is számolni kell azzal, hogy a karcsúsítást azzal érhetjük el, hogy a fürdőruhán belüli gumírozott rész leszorítja azt, amit nem szeretünk magunkon. Már csak az a kérdés, hogy mi a fontosabb, a szépség vagy a kényelem? Egyes fürdőruhák oldalt technikásak, kis behúzásokkal optikailag csinosítják a látványt. Az anyaggal való játéknak köszönhetően faraghatsz a derekadból, csípődből és hasad látványából.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: thehoneycombers.com, gorgeautiful.com, groupon.com)