Jump to content

Szandi, papucs és mokaszin, ezek lesznek trendben

2018. 05. 01. 19:00

Végre megszabadulttunk a téli vastag és réteges öltözettől. Lekerültek rólunk a vastag kabátok, de a lábbeliket is sokkal szellősebb változatra cseréltük le. Talán még a tavalyi, vagy az azelőtti félcipők, szandálok is használhatók, de ha újat akarsz vásárolni, tudod, mire számíthatsz?

Koncentráljunk a nyárra
Ahogy beköszöntött a jó idő – amire annyira vártunk – azzal együtt dobtuk le magunkról a vastag göncöket. Mennyivel szabadabbnak és könnyebnek érezzük magunkat lengébb öltözékben. Szinte a lábaink is fellélegeztek, amikor végre lekerült róluk a csizma. Mi nők, pedig alapjában véve ki vagyok élezve a cipőkre, és a legtöbbünk öltözetének fontos képviselői és ez minden évszakra igaz. Azon túl, hogy nem árt, ha kényelmesek, még illeniük kell a ruházatunkhoz is. Nos, ezért kell nekünk annyi pár cipő. És szandál. Tavasz után a nyár következik, amikor még szellősebb darabra vágyunk. Szétnéztünk, hogy milyenek lesznek az idei nyáron a szandálok.

Fekete és fehér, láss színesebben
Ez örök érvényű igazság a fekete-fehér törvény, azonban most nagyon merésznek sem kell lenned ahhoz, hogy színesbe öltöztesd a lábaidat. Az idei tavasszal és nyáron ugyanis a színes divatos lesz. Télen akkor öltözünk színesebben, ha már megunjuk az egyhangúságot, a hideg időjárást, és legalább a ruházatunkkal viszünk színt. Tavasszal azonban egyértelműen nagyobb kedvet érzünk a színekkel való játékra. Ahogy éled a természet, nyílnak a színes virágok, mi is nagyobb kedvet kapunk a színek viseléséhez. A ruhád is lehet színes, virágos, de miért ne lehetne a cipőd és a szandálod is olyan?

A szivárványszínű, cukorkára emlékeztető színpompás szandálok biztosan sok pillantást magukra fognak vonzani. Ha azt gondolnád, hogy a sokféle szín éppen elég, ha csak a cipőn, szandin mutatkozik meg, és a ruha legyen egyszínű, mert különben káosz lesz az összkép, akkor tévedsz. Az egyszínű ruha a színes lábbelivel legalább olyan hatásos, mintha a mintás, többszínű ruhához veszed fel a többszínű cipőt. Az idén nyáron tehát bátran dugd a lábaidat színes szandálba. A zöld harsányabb árnyalat, a sárga, a rózsaszín és a világoskék is öltöztetheti nyáron lábainkat.
A magassarkú szandálok kecsessé teszik a nő megjelenését, de ha bizonytalannak érzed magad ilyen lábbeliben, akkor a platformos szandálok neked valók. Habár nem újkeletű találmányról van szó, de idén ismét divatos darabok lesznek a kényelmesebb magassarkú szandik.
A pántokkal is lehet játszani. Időről időre visszatérő, hogy a bokát vagy akár a lábszárat is pántok fogják körül. Most is ez lesz divatban. Ami újdonság lehet, hogy egyes darabok esetében kötélpántot alkalmaznak, így egész más hatást érhetünk el.

A vastag pántos papucsok is trendik lesznek, de a pántokkal máshogy is lehet játszani. Hódítani fognak azok a darabok, amelyek pántjai a nagylábujjak köré koncentrálódnak. A lábfejre illeszkedők lehetnek átlátszók
Cipővásárláskor szempont a kényelem is, így a lapostalpú papucsok ezt a kategóriát fogják megvalósítani.
Ha a szandáloknál kicsit melegebb lábbeliben gondolkodunk, akkor a mokaszinok fognak igazi megoldást kínálni, mert divatban vannak. Ráadásul nem lesznek unalmasak sem, mert arany és fémszínekben csilloghatnak, masnival, csillogó díszekkel dobják fel azokat.

A nyári cipődivat egyáltalán nem mondható unalmasnak és az elegánsabb darabokon túl, a vagányabb, extravagáns darabokat is megtalálhatjuk.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | afmu.net, fashionbashon.com/képek | youtube.com/videó)