Jump to content

Megtudhatod mi fog hódítani a strandon

2018. 03. 23. 17:00

Még a tavaszt sem érezzük annak ellenére, hogy hivatalosan is a tavaszban járunk, nemhogy a nyarat, de már támadunk a fürdőruhák divatjával. Nem árt, ha az ember tudja idén miben lesz divatos a strandon.

Hogy igazán bele tudj rázódni a témába, talán érdemes lenne bemelegíteni néhány egzotikus tengerparton készült videóval. Talán így még a fürdőruha viselésének gondolata is sokkal közelebb hozható. A bemelegítés után pedig rátérünk a lényegre.

Jól tudjuk, hogy a divat mennyire változó, így abban is biztosak lehettünk, hogy a tavalyihoz képest valami újat eszközölnek a fürdőruhák, bikinik esetében is. Csak reménykedni tudunk, hogy viselhető divat lesz az, és úgy tűnik, hogy sokak ízlésének meg fog felelni a 2018-as nyári trend. Ezen a nyáron minden alkatú hölgy megtalálhatja azt, ami hozzá illő, és amiben kényelmesen érzi magát.

Az egyberészes fürdőruha egy ideje már hódít és divatos, azonban annak újításával mindig érdekessé tehető. Most akkor leszünk divatosak a strandon, ha az egyberészes fürdőruhánk kellően mély dekoltázsúa és a derekán öv fut végig. Lehet az az öv egy egészen eltérő színű anyagból, de a fürdőruhához azonosból készült kis anyag is hatékonyan teszi tetszetősebbé a látványt. A hasat laposabbnak mutatja, a derekat vékonyítja, és a tekintetet a dekoltázsra tereli, amely nem túl kihívóan, de sokat sejtet. Aki egy kicsit is elégedetlen pocakjával, annak a lehető legjobb választás lehet egy ilyen darab. Az idei egyberészes fürdőruhák tovább bolondították méghozzá szilikonbetéttel. Az oldalán és/vagy a vállak esetében is használt szilikonbetétnek köszönhetően még karcsúbbnak fognak a nők tűnni. A szolikonbetétes megoldás azonban nemcsak a fürdőruha oldalán és vállán tűnhet fel, hanem szinte bárhol, így ez a megoldás is merészebbek számára lesz vállalható.

Azért, mert egy fürdőruha egyberészes, még lehet nagyon merész. Nem is biztos, hogy sokan merik bevállalni, de idén a combkivágás egész a derékig is érhet. Ez optikailag annyira megnyújthatja a viselő lábát, mintha egy kifutóra készülő modell lenne. Lesznek olyan fürdőruhák is, amelyek olyan hatást keltenek, hogy a strandon túl bárhová felveheti az ember, hiszen felsőruházatként is megállják a helyüket. Nemcsak fazonjukban újultak idén a fürdőruhák, de érdekes minták és színkombinációk tehetik még egyedibbé.

Sokan esküsznek a bikinikre, és igazából nem is árt, ha egy nőnek a nyári ruhatárába legalább egy bikini és egy egyberészes fürdőruha is tartozik. A bikinik idei divatja olyan, hogy a derekunkat minél vékonyabbnak mutassa, ezért annak magasságát megemelték. A bikinik esetében még hódítani fognak a pántok és a fodrok is megbolondítják a nyári divatot. A még nőiesebb hatást tetézve, a fehérneműket idéző csipkeberakásokkal hódíthatunk új bikininkben a strandon vagy a parton.

A divat nem minden esetben hoz viselhető darabokat. A 2018-as nyári fürdőruhák közül azonban mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb állót. Te mit viselnél szívesen?

(Forrás: marmalade.hu | zszywka.pl, modern-dresses.com, glowsly.com/képek)