Jump to content

Halfarok és dugóhúzó, mindez a divatban, hogyan?

2018. 03. 21. 19:00

Nem láttunk és nem tudunk még mindent. A világ változásához a divat is hozzájárul. Mint mindennek, úgy a manikűrnek, a kozmetikának is vannak trendjei, amely sokakat meghódít. Vajon az idei körömtrend és sminkelés kikhez fog közel állni?

Ne légy olyan naiv, hogy elhidd, már mindent láttál a divatban. A mai napig elő tudnak rukkolni olyannal, ami ezelőtt még nem volt. Az nyomon követhető, hogy a világon belüli változás a divatban is megfigyelhető. Ám sokszor hoznak vissza olyan anyagokat, technikákat, szabást, amely nagyszüleink, szüleink korában volt divatos. Vannak, akik ennyivel nem érik be se a ruházkodás, se a haj-, köröm- és sminktrendben sem. Rendhagyóbbra vágynak.

Karácsony közelében még a karácsonyfa szerű szemöldökkel sokkoltunk, most pedig ezt még felül is tudjuk múlni. Azaz nem mi, hanem a sminkdivat. Hódít ugyanis egy új szemöldökstílus, amely a halfarok elnevezést kapta. Természetesen ennek nyomós oka van, hiszen a szemöldök külső vége ketté válik, és olyan formát ölt, mint a halak farka. A végeredmény igen látványos, és cseppet sem hétköznapi. Egyértelmű, hogy ennek a formának a kitalálója valami merőben újjal akarta meglepni a világot. Nem ismert, hogy ki kezdett bele a halfarok szemöldök kialakításba, de biztosan találni fog magának követőket. A halfarok szemöldök ugyan extrémnek számít, azonban viszonylag természetességet is eredményezhet. Habár a természet ilyen szemöldököt sosem produkálna.

Ha már ezen is felhúztad a szemöldököd (akár halfarkú szemöldöködet) olvasás közben, akkor mit fogsz tenni, ha megtudod, hogy a dugóhúzó köröm is divat lesz idén? Bizony, jól olvasod. Köröm, mint dugóhúzó. Na, persze, olykor milyen jó volna az a fajta túlélési eszköz, amely bicska, dugóhúzó, konzervnyitó is egyben. Nos, az új körömtrenddel szó szerint kéznél lehet a túlélőeszköz egyik darabja, a dugóhúzó. Miről is van szó és hogyan kell elkészíteni? Erre kaphatsz választ a videóból. Nézd és ámulj!

A saját körömhöz műkörömből felépített dugóhúzó-köröm használhatatlan lenne bármire, ha mindegyik ujjunkon ilyet viselnénk. Elég ilyen eszközből egy is, így nem muszáj mindegyik ujjon dugóhúzónak lennie. Még így is kétségeink vannak afelől, hogy azzal bármi érdemleges tevékenységet el lehet végezni. A hosszú műköröm még lehetőséget ad feladatok elvégzésére, de a csavart műköröm már inkább akadályozónak tűnik. Kétségtelen azonban, hogy ki lehet tűnni ilyen karmokkal. Mindennapi életünkben nem is viselhető divatról van szó, azonban egy buliban kedvelt lehet az a hölgy, akinek ilyen körme van.

(Forrás: marmalade.hu | musely.com, red17.com/képek | youtube.com/videó)