Jump to content

Előrejelzés az esküvői trendekben

2018. 03. 19. 17:00

Jegyespárok főleg női tagjai kezdenek még nagyobb lázban égni. A gyűrű felhúzása egy folyamatot vált ki a menyasszonyban és a közeli családtagokban is. Ezt nevezik esküvőszervezésnek. Nézzük, hogy idén lesz-e valami új trend?

Az időjárás ugyan még tiltakozik, de már hivatalosan is tavasz van. Márpedig ha ez így van, akkor a házasulandók egyre inkább beleélhetik magukat a közelgő nagy napba. Sokan tavasszal kötnek házasságot, mert az idő már enyhébb (???), a természet kinyílik, de még nincs olyan elviselhetetlen forróság, mint a nyári napokban. Mindegy is, hogy melyik évszak mellett dönt a jegyespár, mindenki álma az, hogy meghitt, ünnepélyes és különleges legyen az a nap, amiből életében csak egyszer szeretne ilyet. Sok menyasszony kislány kora óta erről álmodozik. Vannak, akiknek konkrét elhatározásuk van dekoráció és menyasszonyi ruha szempontjából is, mások sokkal inkább haladnak a trenddel és az aktuális divatot követve kívánják megvalósítani álmaikat. Nézzük, 2018-ban ez mit is jelent!

Akinek idén lesz az esküvője, már talán bele is kezdett a szervezkedésbe. A meghívók megtervezése, elkészítése és kézbesítése az első teendők közé tartozik. A lakodalom helyszínéül szolgáló hely és a zenekar is talán már le van foglalva.

A hölgyek között a legsarkalatosabb a megfelelő, személyiséghez és alkathoz is legjobban illő menyasszonyi ruha megtalálása. Az előző években és mindig is hódított a mély dekoltázs a esküvői ruhák között, de idén, ha szolidabbra vágysz és hosszú a nyakad, akkor kiváló választás lehet a magas nyakú esküvői ruha. Nem mindenkinek áll jól, de mint minden ruha, az ilyen is valaki számára nemcsak divatos, de találó választás lehet.

Fátyol helyett most viselhetsz magadon palástot is. Nemcsak eltakar és véd az időjárás viszontagságaitól, de egyben királynős benyomást kelthetsz.

Ha nincs mély dekoltázs elől, az esküvői ruha hátán lehet olyan óriási kivágás, hogy a hát szinte teljesen kilátszik. Hogy a nagy felület ne legyen fedetlen, díszítheted hátlánccal. Olyan ez, mint egy nyaklánc, csak a lánc nem elől, hanem a háton függ és elegánssá teszi a látványt és a ruhát is.

Szerinted is elképzelhetetlen a lapos sarkú cipőben történő férjhezmenetel? Való igaz, hogy mindenki magassarkút választ, még az is, aki néhány centis sarokkal is magasabb a párjánál, pedig nincs semmilyen előírás arra nézve, hogy csakis magassarkú cipőben szabad házasodni. Ezt a problémát már divatcégek is ellensúlyozni igyekeznek és esküvői sneakerekkel lepték meg a világot, a menyasszonyokat. Még a nagy nap után is viselhető darabhoz juthatunk így. Ha pedig nem akarsz magas sarkú cipőben billegni, hanem sneakert viselsz, akkor az is elfogadható, hogy a vőlegény nem szorong a nyakkendőjében. 2018-ban ugyanis megengedett és mégis elegáns lehet a vőlegény nyakkendő nélkül is.

A hajat szélfútta laza kontyba fogni, virággal, virágos díszekkel ékesíteni is divatos lesz. Az egyszerűségre figyelve, a csokrok helyett idén divatos lesz az egy szál virág a menyasszony kezében.

Az idei évben a koszorúslányok ruhájának színe akkor igazán trendi, ha a romantikus levendulát választják. Nemcsak a ruha pompázhat ebben a színben, de a dekorációban is megnyilvánulhat. Fehérrel kiegészítve elragadó lehet, de ha nyárias hangulatot szeretnél idézni, és valami nagyon csajosra vágysz, akkor a fukszia is megfelelő választás lehet. Ha a vőlegény ellenáll a fuksziának, akkor a kobaltkékben megtalálhatjátok a számításotokat mindketten. Nemcsak divatos idén ez a szín, de elegáns is.

(Forrás: marmalade.hu | papilioboutique.com, blog.wedsites.com, luxurybrides.net/képek)