Jump to content

Megmondjuk, hogy mibe bújtasd tavasszal a lábaidat

2018. 03. 17. 17:00

Megcsapott a tavasz szele, és talán már a lábad is megizzadt a csizmádban, ezért valószínűleg már eszedbe jutott, hogy elővedd az átmeneti, tavaszi cipőidet. Ha újítani szeretnél cipőtáradon, akkor mutatjuk, hogy mi lesz a divat.

Riogatnak minket még a hideg visszatérésével, de nem merjük, nem akarjuk elhinni, hogy a napsütést még el tudja csúnyítani a fagy, a hideg. Az üzletekben is megjelentek a tavaszi kollekciók darabjai, így lehet frissíteni a ruhatárunkat. Sokan ebben is érezzük a változás lehetőségét, és a régi, elhasznált, megunt, divatjamúlt daraboktól könnyebb megszabadulni, ha van helyettük új. Ez így van a cipőkkel is. Mi nők általában az évszaknak megfelelő lábbelikből több (akár sok) párral is rendelkezhetünk, mégis örömmel tölthet el, ha egy divatos termékhez juttatjuk lábainkat. No, és persze a lelkünk is örül.

Az idő melegedésével előkerülnek a vékonyabb ruhadarabok, kabátok és cipők is. Nagy váltás ez a lábainknak, hiszen a nemrégiben igencsak jól funkcionáló vastag csizmák most már tűrhetetlenül melegek, jöhetnek a tavasz lábbelik.

Amennyiben új tavaszi cipőben gondolkodsz, akkor kiváló és kényelmes választás lehet a sneaker. Ha kedveled a kényelmet, ám munkahelyeden nem nézik jó szemmel, ha sportcipőben futsz be, akkor egy belebújós sneaker lehet a megoldás. Nemcsak elegánsabb megjelenést kölcsönöz, de felvenni is gyors és kényelmes, mégis kiváló átmeneti lábbelit képvisel akkor, amikor még a reggelek lehetnek hűvösebbek, de a nappali időszak akár kimondottan meleg.

Sportcipőt nem vehetünk fel mindenhová, bármennyire is azt viselnénk a legszívesebben. Ha azonban szabadnapos vagy, vagy nem néznek rád ferde szemmel, ha sportosan mész dolgozni, akkor vannak vastagabb sportcipők, amelyekben a reggeli hideget könnyen átvészelsz, de az idő enyhülésével szóba jöhetnek a még mindig divatos tornacipők.

Ha még fázol reggel, de a vastag csizmát már sokallod, akkor addig, amíg a könnyed cipőkre végleg le tudod cserélni, megteheti egy bokacsizma. A fázósoknak még érdemes bokacsizmában gondolkodniuk. Reggelente legalábbis biztosan áldani fogják lábbelijüket, de ha melegebbé válik az idő napközben, a bokacsizma megfelelő szellőzést enged.

Jó hír a magassarkút mellőző hölgyek számára, hogy a balerina cipőket újfent elővehetjük. Nemcsak kényelmes, de praktikus és elegáns viselet is.

A 2018-as tavaszi lábbeli divat nem fukarkodik pántokban, fűzőkben. A magassarkú topánokat még elegánsabbá teszik ezekkel a megoldásokkal. Idén tavasszal szerephez jutnak a bokapántok, és ha minden igaz nagyon népszerűek is lesznek a nők körében.

Minden évben, a jó idő közeledtével megjelennek azok a férfiak, akik a papucshoz és a szandálhoz is zoknit vesznek fel. Kapaszkodj, mert idén nagyon divatosnak fognak számítani, és akár lehet, hogy te is így fogsz öltözni, ha a divatot tartani szeretnéd. Ami azelőtt idegen és nevetséges volt, az most trendivé válik.

Ha a tűsarokkal hadilábon állsz, a platformos cipőkben stabilabb állás és járás garantált, és még aktuális is. A balerinacipők saroknélküliségét nem mindenki kedveli, de a magassarkú sem lehet mindenki kedvence. Az aprócska sarokkal ellátott cipők kiváló középutat jelenthetnek.

Most tavasszal lehet csillogni, feltéve, hogy szereted, ha kitűnsz a tömegből. Divatosak lesznek a csillogó lábbelik.

(Forrás: marmalade.hu | glowsly.com, footwearnews.com, fashionbashon.com/képek)