Jump to content

Ünnepi smink, hódít a karácsonyi szemöldök

2017. 12. 17. 17:00

Az ünnepi láz idején majdcsak mindenkit elkap a kedv, hogy az otthonában is karácsonyi dekoráció vegye át a dominanciát. Az ajándékvásárlás, a menüsor összeállítása már sokak esetében kipipálva. Egy új divat szerint vannak/lesznek, akik másban gondolkodnak.

A munkahelyeken ebben az időszakban céges összejöveteleken gyűlnek össze a munkatársak, hogy értékeljék, lezárják az évet. A munkáltatók ilyenkor kitesznek magukért, és vacsorával, céges rendezvénnyel búcsúztatják az óévet, ahol illik elegánsan megjelenni. Karácsony idején amúgy is többet költünk ruhára, ugyanis sok családban hagyomány, hogy szentestén, karácsony első és második napján összeülnek, közös ebédet vagy vacsorát csapnak, és az ajándékozásra is ekkor kerül sor. Többnyire szeretjük megadni a módját öltözködésben is. Ebben az időszakban előkerülhetnek a hagyományos kötött pulóverek, amelyek hópehellyel, rénszarvassal, hóemberrel, egyéb karácsonyi motívummal díszítettek. A mikulássapka, rénszarvas agancsa és még ki tudja, milyen kiegészítőkkel lehet ünnepibbé tenni a hangulatot. És persze ma már a manikűrözésbe is be lehet csempészni az ünnepi hangulatot.

Az idei évben nemcsak a körömben és a ruházkodásban hangolódhatunk rá a karácsonyra, hanem a szemöldökünkkel is. Bizony, egy újabb szépségtrend bukkant fel, amely azonban nagyon rövidke időszakot foglal magába. Most kell karácsonyfát készíteni a szemöldöködből, mikor máskor?

Jól olvastad. Az új módi a karácsonyfát megihlető szemöldök, amely önmagában feltűnést keltő és egyben igazán trendi is. Ha azonban ilyennel állsz elő, akkor vállalnod kell azt is, hogy a szempárok rád fognak szegeződni.

Egymást érik a karácsonyi partik, rendezvények. Ha ki szeretnél tűnni a tömegből, csináld meg magad is. A Kanadából útjára indult őrület biztos sokakat el fog érni, hiszen minden, ami nem átlagos, azt sokan szeretik. Semmi megbotránkoztató nincs benne, csupán nem mindennapi látványt nyújt, hogy a szemöldököt díszbe öltöztessük, ráadásul karácsonyfaként.

A karácsonyfa szemöldököt egy fiatal blogger ötlötte ki. Az internetnek hála hamar terjed is. A legjobb a szemöldök karácsonyfában, hogy nagyon se a környezet dekorációjára, de még csak az öltözködésre sem feltétlenül szükséges óriási költségeket szánni, ha ilyen szemöldökkel rukkolunk elő, mert garantált, hogy mindenki csak azt fogja figyelni.

A szemöldök szálait az alsó és felső íven is kifelé kell állítani, hogy úgy nézzen ki, mint egy fenyőfa. Ha ezzel megvagy, akkor már csak a díszítés marad. Csillogó díszekkel lehet dolgozni. Ha ennyivel nem elégszel meg, és szeretnéd, hogy a szemed feletti kis fák élethűbbek legyenek, akkor zöldre festheted, és csak ezután kerülhetnek fel a díszek. A díszítéshez használhatsz csak festéket.

Felragaszthatsz gyöngyöket, öntapadós csillagokat, akár girlandot is. Fantáziádra és dekorációs elemeidre van bízva, hogy milyenné teszed a fejeden lévő kis karácsonyfát. Azt is te döntöd el, hogy mindkét szemöldöködet karácsonyfává teszed, vagy csak az egyiket. Az biztos, hogy ha ilyen sminkben leszel egy-egy buliban, mindenki emlékezni fog rád. A karácsonyfáidra legalábbis biztosan beégnek a tudatba.

(Forrás: marmalade.hu | marieclaire.com, popsugar.com/képek | youtube.com/videó)