Jump to content

Új hely, új divat a tetováláshoz

2017. 06. 26. 19:00

Az ember mindig kitalál újabb őrületeket, amellyel a testét szépítheti, módosíthatja. A tetoválás egyáltalán nem újkori eredetű, de még a mai napig élénken fennmaradó szokás. Mindenki maga dönt el, hogy vállalja testén hordozni, vagy sem.

A fájdalommal járó beavatkozás sokakat el is tántorít attól, hogy testét az mintával díszítse. Mások pedig annyira rákapnak a tetoválásra, hogy egyszer elkezdik és le sem tudnak állni. Ez az a fajta beavatkozás, amelyet meg kell gondolni, hiszen egy életen át viselnünk kell, ha tetoválást készíttetünk. Arra is van ugyan mód, hogy lézerrel eltüntessék, de hosszú, ugyancsak fájdalmas műveletről van szó. Mindenképp nagyon alaposan át kell gondolni azt, hogy hová kerüljön a tetoválás. Sokak az egész testüket borító képekben gondolkodnak. Hiába általános már a tetoválás, azért a nagy felületen megjelenő minták még mindig felkeltik mások figyelmét, és nem is biztos, hogy azt pozitív értelemben. Egyszóval vállalni kell tetoválásainkat. Mások éppen ezért azonban apróbb vagy takarható helyre varratják fel tetoválásukat.

Ha most szántad rá magad, hogy tetoválást készíts, de bizonytalan vagy abban, hogy hová varrasd fel magadra, azonban azt tudod, hogy nem a figyelemfelkeltés a lényeg számodra, akkor az új tetoválási divat tetszeni fog neked.

A tetoválásban is vannak divatirányzatok, és a mostani divat is egy új. Nemcsak a minta, nem a színek felhasználásában van a különlegessége, hanem a helyben, ahová kerül. A tetováltatás alapvetően fájdalmas művelet, hiszen apró tűejtésekkel juttatják a megfelelő színt a bőr alá, amely maradandó alkotást hagy a bőrünkben. A testnek azonban vannak érzékenyebb részei, amelyeken a tetoválás elkészítése még sokkal fájdalmasabb. Nos, az új hely, ahová nagyon divatos, de nagyon fájdalmas tetováltatni, az a hónalj. Armpit tattoo-nak nevezik és csak most tűnt fel és egyre inkább terjed.

Aki a hónalját akarja tetováltatni, az készüljön fel arra, hogy kimondottan fájdalmas területet választott arra, hogy testét mintával lássa el. Mindenesetre ez az a hely, amely nincs a szem előtt, ha mégis, akkor legalább díszeset lehet villantani. Aki arra szánja rá magát, hogy a hónalját virágoztatja ki, az készüljön a fájdalomra. Cserében azonban olyan trendi alkotást kap, amely megállja a helyét mindig. Ráadásul egy virágba borult hónaljról nem a verejtékezés fog az eszünkbe jutni. Természetesen nemcsak virágmintákkal lehet ékesíteni a hónaljunkat. Itt is a fantázia, a képzelet és a tetováló művész ötletessége, ügyessége szab határokat.

A szavak helyett beszéljenek a képek. Nézzétek meg a hónaljtetoválásokról készült összeállítást. Kedvet kaptatok?

(Forrás: marmalade.hu | pinterest.com, baklol.com/képek | youtube.com/videó)