Jump to content

Koszos nadrág, horror áron? Nem vicc, ez a legújabb divat!

2017. 05. 29. 13:00

A divatházak, divatmárkák évről-évre előállnak olyan termékekkel, melyek a hétköznapi emberek számára elsőre bizarrnak és furcsának tűnhetnek. Meglepő,de a legképtelenebb darabok után is van kereslet, bár az áruk igen borsos. A legújabb "divatosnak" szánt ruhadarab, azonban sokaknál kivert e a biztosítékot. 

Nem meglepő, hogy különféle divatmárkák évről-évre előállnak, valami teljes képtelenséggel, ami a kollekciójukat illeti. Bizonyára Te is emlékszel, mikor a lyukas vagy foltos póló, a használtnak tűnő tornacipő, vagy éppen a szanaszét szakadt nadrág volt a trendi viselet. A legújabb "találmány" azonban, igen csak megosztja az emberek véleményét.

Mi lenne ez?

A legújabb módit sokan, a közösségi médiákon keresztül  “a világvége közeledésének” nevezték. A Nordstrom legújabb terméke ugyanis, a sáros farmernadrág. A sáros kinézetű farmert mindössze 425 dollárért, azaz több mint 120 ezer forintért kínálja a Nordstrom. A meggyötört nadrág a gyártók szerint, "az amerikai munkaruhák megtestesítőjeként a kemény munkát jelképezi", de a publikum nehezen fogadja el a bizarr terméket.

A tervezők a nadrágot állítólag azoknak készítették, akik nem riadnak vissza a “piszkos, kemény munkától”.

Első látásra mindenképpen furcsa ez a legújabb kreáció, hiszen az emberek nagy része, ha a divatra gondol, akkor szeret tetőtől-talpig tökéletes, ápolt és tiszta lenni. Ebbe pedig sokak szerint nem fér bele, az igénytelennek tűnő koszos-sáros hatású farmernadrág hordása.

Csak egy jó reklámfogás lenne?

Még nem egyértelmű, hogy a piszkosnak tűnő nadrágot komolyan gondolták, vagy csak egy reklámhúzás volt a gyártók részéről. A Nordstrom honlapján még azt is elmagyarázzák, hogy kétféle “sár” látszódik a farmeren: a világosabb színűvel a már megszáradt sarat utánozzák, míg a sötétebb színű foltokkal azt az illúziót keltik, mintha viselője nemrég piszkolta volna össze magát. 

Hazafias kampányában a cég kiemeli, hogy a nadrág “az amerikai munkaruhák megtestesítőjeként a kemény munkát jelképezi, és viselőjének sosem kell azzal törődnie, hogy összepiszkolja magát”.

Mivel minden divathullám előbb-utóbb követőre talál, így minden bizonnyal a sáros nadrág után is lesz kereslet, de vajon megéri ennyi pénzért megvásárolni ezt a képtelennek tűnő darabot? Annyi bizonyos, hogy az amerikai hírességek már most elkezdték előszeretettel hordani, ezt az ízlésesnek semmiképpen nem mondható darabot.

 

 

(Forrás: marmalade.hu, hirado.hu l Kép: pixabay.com, pinterest.com)