Jump to content

Még néhány hétig hordani fogjuk a téli cipőket – de milyen cipőkre van igazán szükségünk?

2017. 01. 30. 14:01

A hideg, havas tél végre elérkezett hozzánk is és nagy valószínűséggel, mivel később jött, később is fog elmenni. De át tudjuk vajon vészelni egyetlen pár cipővel az idei hosszú telet? Most érdemes még egy-két darabot beszerezni, hogy stílusosak és változatosak lehessünk. Íme néhány tipp, hogy milyen téli cipőkre van igazán szükség!

„Télen egy kicsit nehezebb divatosnak maradni, általában ilyenkor felvesszük a megszokott öltözékünket és így könnyen azt érezhetjük egy hónap elteltével, hogy már meguntuk minden ruhánkat és alig várjuk a tavaszt. Ahhoz, hogy a télből is kihozd a legtöbbet és úgy érezd te vagy Az ördög Pradát visel főszereplője, érdemes venni még egy-két téli cipőt. Ha tavaszra van 10 pár lábbelink, akkor miért ne legyen télre is több választásunk?” - mondja Gerhát-Molnár Irina, a Brands.hu ügyvezető igazgatója.  Most azonban még jobb is, mert a téli cipők le vannak árazva és beszerezhetünk még a tél második felére is igazi kincseket.

Egy nagyon meleg bélelt csizma mindenképp kell. Ha olyat választasz, amit felvehetsz nadrággal, farmerrel, szoknyával, akkor még a leghidegebb napokon is változatos leszel. Vannak nagyon jó áron csizmák, amelyekért nem kell vagyonokat fizetned, mégis melegen tartják lábaidat.

Amikor tudod, hogy tárgyalásod lesz vagy este esetleg vacsorázni fogsz egy elegánsabb étteremben, nem tudod sajnos felvenni a bumszli csizmád. Ezekre az alkalmakra kell beszerezned egy elegánsabb, klasszikusabb csizmát. Ha magasszárút választasz, akkor a fele lábad is melegben lesz.

Ha szereted a kényelmet, de csinos is akarsz lenni, akkor egy alacsonyabb sarkú bokacsizma most nagyon jó választás lesz. Ezt fel tudod venni sokféle szettel, munkában és esti programokhoz egyaránt. A kis-sarkú cipők nagyon kényelmesek, és nem ártanak az egészségednek úgy, mint a teljesen lapos talpú cipők. Egy ilyen csinos, de kényelmes cipőben, akár a gyerekek után is szaladhatsz munka után.

Hétvégi kirándulásokra és sétákra is kell gondolnunk. Ebben az esetben egy olyan cipőre lesz szükséged, amely vízálló és melegen tartja a lábad. Most, hogy leesik a hó és a gyerekekkel el tudunk menni szánkózni vagy párunkkal leruccanni a Balatonra megnézni a jeges tavat, jól fog jönni egy ilyen univerzális cipő.

Ha ezek a csizmák megvannak, akkor kezdheted is a párosítást, öltözködést és irány a szabadba. Ennyi cipővel biztos mindig lesz kedved elmenni a barátokkal programozni, sétálni a családdal és tárgyalásokra járni.

 

(Forrás: marmalade.hu | Fotó: pixabay.com)