Jump to content

Tippek és tanácsok a tökéletes és divatos gardrób kialakításához

2017. 01. 24. 17:55

Szinte mindannyian szeretnénk divatosan öltözködni, azonban gyakran érezhetjük úgy, hogy ennek pénztárcánk gátat szab. Nem kell így lennie! Kiegészíthetitek ruhatáraitokat megfizethető, minőségi és sikkes darabokkal, csak tudatosan kell vásárolnotok! Nézzük meg, pontosan hogyan!

Stílusos és divatos gardrób kevés pénzből! Lehetséges ez?! Ha ti is feltettétek már magatoknak ezt a kérdést, akkor a legjobb helyen jártok. Lehettek divatosak és stílusosak egyaránt, ha körültekintően, következetesen vásároltok. Egészítsétek ki ruhatárotokat alapdarabokkal, és néhány mai, trendi darabbal, kiegészítőkkel!

Lépésről lépésre a sikkes gardróbhoz

1.) A legfontosabb: Ismerjétek meg a ruhatárotokat, majd szánjatok időt a tökéletesítésére. Hosszú folyamat, de nem fogjátok megbánni!

2.) Válasszatok egyszerű és letisztult - időtálló - darabokat, melyeket könnyen kombinálhattok a már meglévő ruháitokkal is! Egy-egy új szerzemény képes feldobni a teljes ruhatárad.

3.) Legyen stílusod! Divat ide vagy oda, ügyelj arra, hogy olyan ruhadarabokat válassz, amelyek a személyiségedet tükrözik.

4.) Nem kell méregdrága ruhákban tündökölni, de mindenképp ügyeljetek arra, hogy amire pénzt adtok ki az minőségi legyen. Manapság már nem lehetetlen beszerezni a nagyobb márkák termékeit kedvező áron.

5.) A kevesebb néha több! Egy egyszerű farmer-póló kombináció is épp olyan jól nézhet ki, mint egy felkapott „csilivili” ruhadarab.

6.) A praktikus darabok beszerzéséről se feledkezzetek meg, hiszen ezek nem zárják ki, hogy sikkesek legyetek.

7.) A divat nem minden! Ne feledkezzetek meg arról, hogy minden esetben a testalkatoknak megfelelően válasszatok.

8.) Mindig válasszatok a méreteteknek megfelelő ruhadarabokat. Hiába vagytok divatosak, ha nem passzol a méret.

Bár a divat fontos, ne feledkezzetek meg arról, hogy stílusosak maradjatok. Míg utóbbi egyfajta önkifejezés, - valaki vele születik, egyesek időközben alakítják ki -, addig a ruhatrendek folyamatosan változnak.  Fontos az önazonosság, hogy amit a külvilágnak mutatunk magunkról ne csak egy álarc legyen. Mindig önmagadnak felelj meg, ne pedig másoknak!

Olcsó vagy márkás ruhadarabok? Nem kell választani. A tél közepén esedékes leárazások javában zajlanak például Premier Outletben, vagy épp a WestEnd legimádottabb nőcis boltjaiban. Shoppingra fel!

 

 

(Forrás: marmalade.hu | Fotó: marmalade.hu)