Jump to content

Ősszel a lábaké a főszerep

2016. 08. 18. 17:00

Még javában nyári szünet van a gyerekek számára, azonban érezhetően közelít az iskola időszaka, így az ősz is. Nemcsak a diákok kedvelt öltözéke a farmer, de a felnőttek is sokan viselik. Milyen lesz az őszi-téli farmerdivat?

A farmer kényelmes napi viseletünk, amely minden korosztályt kiszolgál. Népszerűsége töretlen, hiszen mindig új és új trendek tűnnek fel, amelynek követőivé válunk. Az ősszel divatban marad az egyszerű, egyenes szárú farmer. Ám ez nem mindenkinek igénye, viszont aki divatos akar lenni, az egyszerű szabású farmerhez nyugodtan viselhet bohém felsőket, amellyel nagyon fel tudja dobni a nadrág egyszerűségét.

Az ősz színei között megjelenik a piros, a vörös, így a farmerekben is divat lesz. Még divatosabbak úgy lehetünk, ha a vörös farmerünket a vörös más árnyalatú felső ruházatával egészítjük ki. Igazán elegáns, mégis nagyon divatos, ha a piroshoz feketét veszünk fel. Ha ezt a kontrasztot fel akarjuk kicsit oldani, akkor válasszunk színes kiegészítőket.

Újra igazán divatba jönnek a koptatott farmerek. Eddig is lehetett találkozni velük, de most sokkal hangsúlyosabb lesz jelenlétük. Habár ez nem az elegáns vonalat képviseli, de ha épp vagányságunkat, lazaságunkat akarjuk kifejezni, akkor be kell egyet szerezni. Azért ésszel kell választani a kőmosott darabok közül, mert vastagíthatják a combunka és a fenekünket is.

Az ősz színe a bordó is, így az őszi farmerszínek között szintén megmutatkozik. A farmer lehet letisztult, egyszerű fazonú, de megjelennek a mintás, hippi és más bohém darabok is. Igény szerint lehet válogatni. A bordóhoz jól megy a fekete-fehér árnyalat, de viselhetünk a bordó farmerhez okkerságra, kék felsőt is.

Idén ősszel is bátran hordhatsz jeggings típusú nadrágot, amely csizmával igazán jó viselet. A jeggings szűk fazonja miatt nem mindenkinek áll jól. Nemcsak a plusz kilók mutatkoznak meg, a láb formája is. Aki nincs megelégedve saját magával, nem biztos, hogy ebben a fazonban jól érzi magát, persze ez önkritika kérdése is. Bátran fel lehet hozzá venni bővebb, hosszabb, lezser felsőt.

Ha a jeggings nem jöhet szóba, akkor is van választási lehetőség. Újból trendi a trapéz farmer, amely korábban is hódított már. Újból felüti fejét a férfiasabb fazonú farmer is, amely sportos, lezser viseletet biztosítanak viselőik számára.

Testünkből a legtöbbet lábainkból mutatjuk meg. Az idei őszi farmertrend épp ezt hangsúlyozza ki. Könnyen válhatunk elegánssá, sportossá, lezserré farmerben is.

(Forrás: fashionlady.in, styleheritage.com/képek)