Jump to content

Bekötötték Ashton Kutcher fejét?

2015. 01. 02. 12:41

A 2015-ös év találgatásokkal indult: a világ egyik legjóképűbb színésze, Ashton Kutcher vajon tényleg elvette gyönyörű párját, Mila Kunist? A sztár rejtélyes újévi üzenete mindenesetre erre utal...

Mióta Ashton Kutcher és Demi Moore útjai különváltak, majd elkezdődött kapcsolata jelenlegi párjával, Mila Kunisszal, a színész nagyon szégyenlős a privát életét illetően.

A pár híresen nem nyilatkozik magánéletéről. Kutcher például a 2013-as ünnepek tájékán megkérte barátnője kezét, az újságíróknak azonban csak 2014 februárjában erősítették meg a hírt, miután Kunis elmondta, hogy már két hónapja hordja csodaszép eljegyzési gyűrűjét, de senki nem vette észre.

A magánéletük szentségére kínosan ügyelő színészpár októberben első közös gyermekét köszöntötte, amikor Kunis életet adott Wyatt nevű kislányuknak. Néhány hónappal később, a szülés után először jelent meg a nyilvánosság előtt Kutcher és Kunis, amikor egy Los Angeles Lakers kosármeccsre látogattak el. Az itt készült fotókon Mila Kunis láthatóan egy jegygyűrűt is hordott eljegyzési gyűrűje mellett (igaz, Kutcheren nem volt gyűrű).
 


A találgatások egy esetleges titkos esküvőről már ekkor megindultak, melyeket tovább erősített Ashton Kutcher újévi Facebook üzenete, mely egy tengerparti homokba kézzel írt üzenet volt, és ami így szól: Boldog új évet kívánunk, szeretettel, Kutcherék.

Mivel az Egyesült Államokban a "the Kutchers" kifejezés arra utal, hogy házaspárról van szó, egyből arra gondolt a sajtó, hogy a színész és a színésznő valamikor tavaly tényleg hivatalosan is összekötötte az életét. 

Ha így van, ha nincs így, mi akkor is sok boldogságot kívánunk nekik!

(Fotók: hellomagazine, Ashton Kutcher Facebook)