Jump to content

Hogyan öltözz fel a munkahelyi karácsonyi buliba?

2014. 12. 03. 18:46

December elején nem csak a karácsonyfa díszítés, az ajándékvásárlás és az ünnepi menü jár a fejünkben, hanem az is, hogy mit vegyünk fel a céges partira. Három alapvető stílust mutatunk be, melyekkel nem hibázhatsz.

Szenteste, a család körében... Ismerős és biztonságos érzés. Tudod, hogy kik lesznek a szobában, tudod, hogy ki milyen stílusú ruhában jön, és különben is, egy család vagytok, úgyhogy csak a szeretet és a béke számít.
Na de a munkahelyi karácsonyi buli már más tészta. Rengeteg kolléga és a főnök(ök): nem mindegy, milyen benyomást keltesz!

A nők többségének nagyobb fejtörést jelent, hogy miben menjen el a céges partira, mint hogy mit vegyen fel Szenteste. Éppen ezért egyszerűsítsük le a dolgot három alapvető stílusra, hogy könnyebben dönthess és megtaláld a megfelelő öltözékről.

1. Egyszerű, de elegáns - karácsonyi színekben

Ha nem akarsz túl nagy feneket kerekíteni a kiöltözésnek, válassz feszes skinny nadrágot, elegánsabb partifelsőt és húzz magassarkút. A nadrág vagy a felső legyen karácsonyi színvilágú: burgundi vörös, zöld, fekete, vagy bármi, ami csillog. Húzd elő bátran a bundát, egy elegáns színházi retikült vagy a legszexibb magassarkúd, hogy mégis csak kitűnj a kollégák közül.

2. Szexi és szofisztikált - hókirálynő

Szintén jó választás, ha világos, pasztell és téli színekben pompázol a buliban, mert így biztosan kitűnsz. Fehér ceruzaszoknya, bézs blúz, csillogó magassarkú és táska: tökéletes kombináció. Meg is fordíthatod a helyzetet: keress feltűnő arany szoknyát, és ahhoz vegyél egyszerű, de elegáns fehér blúzt és világos kiegészítőket. Könnyű, finom, mégis feltűnő összeállítás.

3. Az örök fekete - kis arannyal

És végül, sosem hibázol, ha az örök feketéhez nyúlsz. A kis fekete koktélruci harisnyával,  fekete miniszoknya blúzzal és magassarkúval, na meg persze az arany kiegészítőkkel - csupa egyszerű, mégis elegáns megoldás. Örök és időtálló darabok, melyek mindenkinek jól állnak.

 

(Fotók: lamodellamafiana, usfashion, pinterest)