Jump to content

Őszi alapdarabok

2014. 11. 03. 11:53

Nagyvárosban élsz, ahol ősszel is számít az öltözködés kint és bent egyaránt? Nem akarsz lemondani stílusodról a kabát szezonban sem? A nőies öltözködés fontos számodra akkor is, amikor abból nem látszik semmi? Őszi alapdarabok, melyek az utcán, és beltérben is stílusosak.

1. Elegáns kabát

Nem kell bomber dzsekiben rohangásznod egész nap, és eltakarnod trendi ruhadarabjaidat a járókelők elől. Válassz egy franciásan sikkes viharkabátot, vagy egy sötét színű melegebb gyapjú kabátot, mely finoman nőies, és elegánsabb viseletekhez is jól megy.

2. Ne mondj le a ruháról

Attól, hogy hidegebb van, nem kell lemondanod a ruháról és a magassarkúról. Válassz vastagabb anyagú, hosszú ujjú ruhát, melyet harisnyával és magassarkúval kombinálj. A fenti kabátok ráadásul tökéletesen illenek ehhez a viselethez is.

3. Nőies, mégis kényelmes

Ugyanez vonatkozik a rövid szoknyákra is. Egy rövidebb, de melegebb anyagból készült szoknya fekete harisnyával mindig nyerő választás, ráadásul egyre nagyobb divat a finomabb bakancs viselet nőies darabokhoz is.

4. Blézer-pulcsi kombó

Bővebb szabású blézeredet már túl kevésnek érzed? Bohókásan sikkes, hippis stílust alakíthatsz ki, ha egy  inget, egy jó meleg kötött pulóvert és egy blézert kombinálsz.

5. Bőr

A bőrnadrág vagy bőrkabát sosem rossz választás, bármilyen öltözéket feldob és különlegessé tesz!

6. A részletek mindenekfelett

Figyelj a részletekre és a kiegészítőkre. Burgundi színű retikül, vagy nagyobb, őszi árnyalatú és anyagú trendi táska, fekete kalap, feltűnő nyaklánc, jó minőségű puha sál, sötét körömlakk, bordó rúzs és egy minőségi napszemüveg, és te leszel a legmenőbb a városban.

 

 



(Fotók: pinterest.com, stylewatch.com)