Jump to content

A vörös haj igenis szép!

2014. 09. 19. 14:04

Egyre több hírességről halljuk, hogy vörösre festi a haját akár egy filmszerep kedvéért, vagy mert megunta a barnát. Ha esetleg pont azon gondolkodsz, hogy hajszínt válts, segítünk egy kicsit a választásban!

Vörös hajszínből álló színskála egészen a meleg vöröses barnától, a természetellenes liláig terjed. A világban egyre nagyobb trendnek örvend, hiszen dögös és figyelemfelkeltő színe van. Sajnos már egyre kevesebb természetes vörös hajjal születő ember van, és lassan kihalás szélén lesznek. Emiatt is a vörös hajú modellek a legkeresettebbek, hiszen általában szeplős arcukkal természetes szépséget sugallnak.

Azonban ha bevállaljuk ezt a hajszínt, oda kell figyelni az öltözködésre. Sajnos azzal, hogy már eleve a haj vörös, nem lehet szivárvány vagy nagyon neon színű ruhát felvenni. Igyekezzünk sötét színeket választani, mint például fekete, sötétkék vagy szürke.

Ha még így sem győztünk meg, akkor most bemutatjuk a világ leghíresebb vöröseit, akik vagy természetesen vörösek, vagy csak egyszerűen döglesztően néznek ki.

Julianne Moore és lánya Liv

Ami már biztos, hogy náluk a vörös haj családban marad. Moore már több vörös szőnyeges felvonuláson is megmutatta, hogy a vörös jobban öltöztet, mint bármi. Lánya is irtó aranyos, főleg a vörös tincseivel.

Jessica Chastain

A színésznő még soha nem festette be a haját. Máig szeplős, vörös hajú és világos bőrű szépségnek tartják számon, aki meghódította a filmipart.

Amy Adams

A színésznőnek nem ez a természetes hajszíne, mégis úgy tűnik, mintha az lenne. „Mindig is nagyon jól tudtam azonosulni a vörös hajszínnel.” – mondta Adams. „A vörös hajúak rendelkeznek egy ’ingyen szabadulhatsz a börtönből’ kártyával, a humoruk vagy hangulatváltozásaik miatt.”

Karen Elson

A topmodell világéletében vörös volt, csak ő világosabbnak szerette a haját. „Tökéletesen illik a bőröm színéhez.”

Emma Stone

Ő hivatalosan is a kedvencünk. Sötétebb sokkal a természetes vörösnél, de dögösebb is. Ehhez viszont muszáj mindig erős sminket használni, mivel úgy hatásosabb a hajszín.

Fotók: vogue.com