Jump to content

Statisztika igazolja, hogy a nők az idősebb férfiakat szeretik

2014. 09. 17. 14:26

Egy legújabb felmérés alapján a nők az idősebb férfiakat, míg a férfiak a fiatalabb nőket tartják vonzónak. A következő diagramon be is mutatjuk az adatokat, amik több, mint megdöbbentőek.

Az egyik társkereső oldal alapítója készítette el azt a kutatást, amiben ilyen hatásos eredményeket ért el. Ezen kívül még egy könyvet is kiadott, amiben a társkereső oldalt analizálja. A cím: Dataclysm: Who We Are, sajnos még csak angol nyelven kapható.

Az egyik legelszomorítóbb statisztika az életkorról szól, miszerint melyik évjáratot tartják a legvonzóbbnak az ellentétes nemek. Itt van a nők statisztikája, és a véleményük, hogy hány éves férfiakat tartják megfelelőnek a korukhoz:

Az eredmény eléggé standard. Amikor az egyszerű fizikai vonzódásról van szó, a nők az idősebb férfiakat preferálják. Viszont itt látható a férfiak statisztikája is, ugyanerről a témáról:

Szerintük függetlenül a kortól, a 20 évesek a legmegfelelőbbek az elvárásaiknak. Természetesen ezt már a nevetséges kategóriába soroljuk, de igazából senki nem lehet meglepődve, hiszen körülbelül ilyen eredményt vártunk a férfiaktól. Ne vonj le azért erről egy durva következtetést, hiszen az adatok egy randizó website-ról vannak, és nem jelenti azt, hogy innentől kezdve az a befutó, aki 1994-ben született.

Forrás és fotók: elle.com